עבור לתוכן

משהו מוזר שקורה בטלוויזיה שלי

Featured Replies

פורסם

השאלה הכי :screwy: בעולם או הבעיה

בן אדם אתה על היי :alcoholic: :nixweiss:

או שתזרוק את האנשים שעומדים ממש מאחוריך כן כן הנה הם אני רואה אותם טפוס אותם

:lol: :lol: :lol:

מתי תעלה את הסירטון אני חייב להמשיך לצחוק :smile1:

פורסם

זה מזכיר לי את הסיפור על המכונית שעבדה כשקנו גלידה בטעם שוקולד ולא עבדה כשקנו גלידה בטעם וניל :lol:

(ויש לזה הסבר הגיוני בהחלט)

הממ, אולי הטמבלויזיה מזדהה עם רגשותיך ומכבה את עצמה כי היא לא רוצה שתפחד

היא אוהבת אותך

תנסו לראות יחד סרט רומנטי ותגיד אם היא נכבית

פורסם

זה מזכיר לי את הסיפור על המכונית שעבדה כשקנו גלידה בטעם שוקולד ולא עבדה כשקנו גלידה בטעם וניל :lol:

פיספסתי משהו? ???

פורסם

יש לי רעיון ..

אולי מרוב הלחץ אתה משחרר נפיחה - ואז נוצרים פולסים דומים לפולסים של אינפא-אדום ואז הטלווזיה נכבת ..

אבל אם יש למישהו רעיון יותר טוב ..

פורסם

אולי אתה פשוט לא אוהב קטעים מפחידים ממש, אז הטלוויזיה נכבית.

פורסם

אמא שלך\פיצול האישיות שלך עומדים מאחוריך ומכבים לך את הטלוויזיה כדי לשמור על תומתך.

XDDDDD

פורסם

אוליי בזמן קטעים מותחים יש עלייה בווליום מווליום נמוך לגבוה מה שמעמיס על אחד הקבלים שלא עומד בעומס והטלוויזיה נכבית

פורסם

אוליי בזמן קטעים מותחים יש עלייה בווליום מווליום נמוך לגבוה מה שמעמיס על אחד הקבלים שלא עומד בעומס והטלוויזיה נכבית

יצא לך לראות את הסרט הטינה?

הקטעים המותחים הם לא הרועשים ביותר.

פורסם

בקיצור הטרול קיבל את שלו,

אחד המשפטים שלו נכנס לחתימה של מישהו.

זהו זה, מיצינו.

אפשר לנעול ולהעיף אותו מכאן.

פורסם

כמה אופציות למה שהולך בקרביי הטלויזיה אולי....

הטלויזיה לא מצליחה להריץ כל כך מהר את התכנים וזה קשה לה- היא עובדת כמו סוס על הליכון ומרוב עומס נכבת. אמור לקרות בקטעי אקשן וכאלה שיש פעולה...

אופציה ב' זה הווליום. יש עליית מתחים בזמנים של מתח ואז יש עומס על אחד הרכיבים שגורם לעומס ואחר כך קריסה של המערכת ואז הטלויזיה נכבת.

אופציה ג'- הטלויזיה מתחממת מדי.. הטלויזיה שלך פועלת כמו כל מוצר חשמלי בסיסי, גם היא מתחממת ויש סיכוי שהיא היתחממה על עודף ופשוט קורסת באקראי וזה פשוט יוצא בקטעי מתח.

אופציה ד'- יגאל שילון גונב לך ת'שידור מחדר ליד ומעביר לך אותו אחרי שהא צופה בו ואז יודע מתי יש קטעי מתח ופשוט מונע ממך לראותם אותם כדי למתוח אותך.. אתה מקבל ת'שידור בהפרש של כמה שניות לעומתו..

אופציה ה'- לקחת משהו לא טוב ואתה הוזה/ מסטול מדי מהת'רד של הגראס והעישון תה... :smile1:

יאלה, כולם יודעים שאתה רדוף על ידי רוח הסרטים שמונעת ממך לראות אקשן ומתח ועל ידי כך אתה תהיה בתול אקשן לכל חייך! :lol: אתה מוזמן אליי לראות איזה סרט שבא לך כדי שלא תהיה בתול מתח/ אקשן יותר.. ;D

פורסם

בקיצור הטרול קיבל את שלו,

אחד המשפטים שלו נכנס לחתימה של מישהו.

זהו זה, מיצינו.

אפשר לנעול ולהעיף אותו מכאן.

סוף סוף מישהו אמר את זה, מה אתם מאכילים את הטרול הזה...

פורסם

:s07: באמת שאני לא יודע מאיפה באים משתמשים כאלה. ועוד יותר אני עצבני על האנשים שמשתפים פעולה.

THE MAN OF HEAVEN, יש לך אזהרה אחת בגין ספאם. בשלישית תושתק\תורחק מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים