עבור לתוכן

משהו מוזר שקורה בטלוויזיה שלי

Featured Replies

פורסם

אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי.

אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך.

המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת!

בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל.

כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה.

זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!.

לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות.

אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האקדח אבל בדיוק! הטלוויזיה שלי נכבתה!, ואני צריך לפתוח אותה מחדש, וכן הפסדתי את הקטע :kopfpatsch:.

אני פשוט לא מבין איך זה יכול לקרות במובן טכנולוגי, כי בדיוק שיש כזה קטע אבל בדיוק היא נכבת!.

היא פשוט טלווייזיה שעברה כישוף :silly:

מישהו יכול להסביר לי למען השם איך מבחינה טכנולוגית דבר כזה יכול לקרות? אולי יש לטלוויזיה רגשות או משהו :screwy:

חברה, אני חייב את תשובתם, והאם לעוד מישהו זה קורה למען השם?

תודה לכולם

פורסם

אמא שלך\פיצול האישיות שלך עומדים מאחוריך ומכבים לך את הטלוויזיה כדי לשמור על תומתך.

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא צוחק איתך :smile1:

אני אומר לך היא מקוללת או משהו. משהו פה מריח לא טוב

זה קרה לי המון פעמים, ואין אף אחד לא עם השלט!, אני לא סטלן

פורסם

XDDDDDDDDDDD

חבל שכל ההודעה שרשמת לא נכנסת בחתימה..

פורסם

נו מה, עדיין לא שמעת על רוח הסרטים? לצערך היא נתפסה עליך, ונגזר עליך שכל חייך לא תוכל לראות סרט \ סדרה \ מספר תמונות זזות בלי שזה יסגר לך בדיוק בקטע המותח.

שלא תדע עוד צער.

פורסם
  • מחבר

מישהו רוצה טלוויזיה במחיר טוב עם כישוף של רוח הסרטים?

חברה זה לא צחוק :silly: אני אבוד עצות, הדבר כבר מתחיל להפחיד

פורסם

אוי אוי אוי אני מתלבט איזו תגובה אני יכניס לחתימה... חחח

עכשיו באמת..

הדבר המוזר הזה שיש לך בטלוויזיה קורה לך רק בסרט אחד בכל מיני?

תיראה CSI ותגיד לי כמה פעמים בטלוויזיה שלך נכבת....xD (חחח מי שלא מכיר- סדרת המתח,פעולה הטובה בעולם)

זה התראד הכי מוזר שהיה פה בחודש האחרון זה מה שבטוח..

דניאל.

פורסם

תזמין כומר שיגרש את השד מגופתה המסכנה.

(וCSI מתדרדרת עם כל עונה. לאס וגאס [הראשונה] עוד סבירה, השאר פשוט בלתי נסבלות.)

פורסם
  • מחבר

איזה csi , תתחיל לראות lost :xyxthumbs:

אני לא סטלן חברים, יש לי את הטלוויזיה כבר איזה 4 שנים לא יודע בדיוק כמה, וזה לא קשור לסרט, בדרך כלל שיש את הקטע הכי מותח אז היא אשכרה נכבת.

למישהו יש מספר של כומר :P

פורסם

סוף סוף! מצאתי את התגובה המושלמת לשים בחתימה!

שאף אחד לא יקח לי! חחח :cool2:

אמממ הרעיון היחיד שעולה לי בראש בקשר לבעיה שלך היא שיש לך מגבלה בממיר להציג תכני מתח :silly:

בקשר לCSI שמישהו אמר שכל הזמן מתדרדר... תתחיל לראות CSI NY עונה 4 (גם 3 מצויינת אבל 4 יותר..) ותיראה מה זה מתח!

ונכון, לא ראיתי LOST עדיין.. חחח אני יראה פרק אחד וניראה אם אני ממשיך...תגידו זאת סדרה בהמשכים? זה לא בסגנון של CSI נכון?

דניאל.

פורסם

אם אתה רציני עם השאלה הזאת.. וזה באמת קורה, ובאמת אכפת לך למה.. (כי נראה לי שלקנות חדשה יעלה לך פחות מלשלוח אותה לתיקון :\)

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב על דבר כזה, זה בגלל הסאונד.

אולי בגלל המתח יש קפיצה בסאונד, או שינוי פתאומי של סאונד (בצלילים/תדרים או משהו)

ואולי איזה רכיב שם כבר לא מצליח להתמודד עם זה...

זאת הסיבה היחידה שעולה לי עכשיו שאולי איך שהוא באיזשהי צורה יכול ליהיות קשור.. :screwy:

פורסם
  • מחבר

זה לא קורה רק בסרטים המשודרים ב yes, זה גם קורה בצפייה ב DVD.

דווקה עכשיו אני נזכר שאתמול בלילה ראיתי הצעקה 1. ומתי שמר הצעקה בא והרים סכין, :kopfpatsch:, לא ראיתי את החלק הזה.

טוב אם אף אחד לא נותן לי סיבה הגיונית לתופיעה, אז לפחות אני יודע שה TV שלי נדבקה במחלת רוח הסרטים :cool2:

RLM גם אני חשבתי כך, אבל יש סרטים שראיתי שלא היה בכלל סאונד גבוהה ומרעיש בקטע המתח

פורסם

אתה חייב להעלות וידאו עם קטע מפחיד..

פורסם

תגיד הדבר המוזר הזה קורה לך רק בטלוויזיה הזאת או בכל הטלוויזיות בבית? (אם יש לך עוד טלוויזיות בבית כמובן..)

פורסם
  • מחבר

תגיד הדבר המוזר הזה קורה לך רק בטלוויזיה הזאת או בכל הטלוויזיות בבית? (אם יש לך עוד טלוויזיות בבית כמובן..)

יש לי עוד טלויזיות בבית... נו איזה מילה מעצבנת... אז כן יש לי עוד tv בבית, אבל אין להם שום משהו מוזר.

רק ב tv הזאת יש את התופעה המוזרה הזאת.

ואולי באמת אני יכין קטע וידיאו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים