פורסם 2003 ביוני 522 שנים זוכרים לפני חודש או חודשים שאלתי אותכם על אפקט קירור פסיבי ואמרתם שזה קיים בתאוריה אבל לא במעשה?אז חיפשתי,בדקתי ומצאתי חברה שמשווקת שבבי קירור מעולים לאוברקלוק, מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה.זה שקט יעיל ומחזיק להרבה זמן החיסרון היחידי שזה עולה 25$ אני כבר הזמנתי אחד לאוברקלוק שקט ורציני.לא ניראה לי שאני יכול לפרסם את שם החברה כי זה פורום ציבורי ואני לא בטוח שמותר לי אז אולי אחד המנהלים יבהירו לי את הנושא.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אוקי אז ככה, לחברה קוראים "להט" זוהיא חברה ישראלית. לא בטוח שיש להם אתר ובקשר לטלפון אין לי אותי כי אבא שלי קנה והוא בחו"ל ואסור לי לגעת בפאלם שלו אז אני אגיד לכם כשהם יחזרו. sorry :-X יאיר.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אני לא בטוח שיש אתר,היום בערב אני אדבר עם אבא שלי (הוא ברוסיה) ואני אשאל אם יש להם אתר,ביינתים אני אסתכל בFAVORITE של המחשב שלו אולי יש לו את האתר שם ;Dיאיר.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר זה עובד על עיקרון "פלט'ה", שני לוחות מתכת, זורם דרכם זרם חשמלי ומסדרים את זה ככה שאחת מהמתכות תקבל את כל האלקטרונים ותיתחמם והשניה תיתקרר מאוד בגלל שכל האלקטרונים שלה עברו לפלטה שניה.ניראה לי שבערב יהיו לי תשובות.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה.אם זה נכון אז כבר לא צריך ספקים מפלצתים בישביל להפעיל פלטייר
פורסם 2003 ביוני 522 שנים צריך לאחד את שני הת'רדים על הפלטייהנ.ב- KUPOT תחדש על החלפת הקוף במאפיה (הוא הספק הא?) ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.