עבור לתוכן

שאלה דחופה=האם יש את הזכות להפעיל אחריות במקרה ואני יד שניה?

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???

פורסם

אם יש לך חשבונית קניה כן.

פורסם

תלוי. יש חברות שמציינות בתעודת האחריות במפורש שהאחריות אינה תקפה אם המוצר עובר ידיים, ואם רשום על האחריות השם של הקונה המקורי עשוייה להיות בעיה. עם זאת, כאשר ה"אחריות" היא סה"כ חשבונית מחנות מחשבים לא אמורה להיות לך בעיה להפעיל את האחריות, פשוט תדאג לא לציין שקנית יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך חשבונית קניה כן.

קיימת חשבונית,אך מן הסתם לא על שמי .

בדקתי בתקנון האתר - אין איזכור כזה שאין אחריות על במקרה ומוצר עבר ידיים.

האם קיימת חובה על החנות להחליף או שזה משהו אפור ???

לפי הבנתי הם הולכים לעשות לי בעיות עם העניין...

פורסם

אל תגיד שזה יד שניה במקרה הכי גרוע תגיד שזה של חבר שלך...

פורסם

יש לך קשר עם מי שמכר לך?

אם כן, לך אליו, ותבקש שיעזור לך כאן.. שיבוא איתך והוא יממש את האחריות.

פורסם

לא צריך לגרור אותו איתו.. אף אחד לא יבקש ממך תעודת זהות ויבקש הוכחות שאתה הוא בעל החשבונית או מה הקשר שלך אליו...

אם יש לך את החשבונית ביד והמוצר אצלך זה צריך להספיק.

פורסם
  • מחבר

לא צריך לגרור אותו איתו.. אף אחד לא יבקש ממך תעודת זהות ויבקש הוכחות שאתה הוא בעל החשבונית או מה הקשר שלך אליו...

אם יש לך את החשבונית ביד והמוצר אצלך זה צריך להספיק.

אין אפשרות להגיד שאני בעל החשבונית כי הבחור שקניתי ממנו הוא מוכר מאוד לבעל החנות ואחד הלקוחות הטובים שלו,כרגע יש לו בעיה ללכת אליו ולדרוש החלפה מסיבות שונות,אני ביקשתי מימוש האחריות אך הוא אומר שאם אני בעצמי גם עם החשבונית הם לא יחליפו היות והמוצר עבר יד...

זה נשמע ממש טיפשי אני מחפש משהו ברמה החוקית שיהגן עליי אני לא מסוגל להתחזות או לשקר שאני מישהו אחר בלי שום קשר והמוכר בטוח שלא יבוא איתי לחנות..

פורסם

אז במקרה כזה אני לא חושב שיש לך מה לעשות .. הבחור צריך להגיע איתך לחנות.

אם אלה תנאי האחריות שלהם אין לך איך ל"שבור" אותם מבחינה חוקית.

פורסם

אתם סתם מסתבכים.

מה אכפת לחנות שהמוצר עבר יד? מבחינתם שיעבור 200 ידיים. כל עוד יש חשבונית שאומרת שהמוצר נקנה מהם - זה אומר שהמוצר הוא מהמלאי שהם רכשו מהיבואן שלהם והיבואן יחליף להם אותו.

ואם זה אדם כל-כך מוכר לבעל החנות ואחד הלקוחות הטובים שלו - למה שהחנות תעשה בעיות למי שקנה יד שניה מאותו לקוח?

כמו שאמרו, אתה אפילו לא חייב להגיד שקנית אצלו. מספיק שתגיד שאתה חבר שלו ועושה בשבילו את השירות.

במקרה הגרוע, מספיקה שיחת טלפון אחת בין בעל החנות לאותו בחור כדי להסדיר את כל העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים