פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים יש לי בבית רשת עם מספר מחשבים , אני יכול לשתף קבצים וכל מחשב רואה את השאר , כל המחשבים מתחברים לאינטרנט בעזרת ROUTER , אחד המחשבים לא מצליח להכנס לאינטרנט למרות שקיים שיתוף קבצים. ה FIREWALL במחשב נותק ונראה כי אין דבר החוסם את הגישה לאינטרנט. תודה על העזרה
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים שיתוף קבצים בין מחשבים וגלישה דרך הראווטר הם שני דברים שונים.איך המחשב מחובר לרוואטר?איפוס לראווטר אולי (אולי) יעזור.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים איזה ראוטר יש לך?המחשב מתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט או שהוא לא מתחבר בכלל ?כמה זמן הבעיה הזאת כבר קיימת ?אם המחשב מחובר באופן אלחוטי אז באיזה מרחק מהראוטר הוא מחובר ?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים הIP במחשב מתקבל אוטומטי או ידנית?תבדוק מה השער שדרכו הוא מנסה לצאת מהרשתבדקת פינג לאינטרנט או שהבעיה רק בדפדפן?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים איך אני בדיוק בודק פינג לאינטרנט ?התחל-->הפעלה-->CMD--->רשום "PING"-->רווח-->כתובת IP
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים איך אני בדיוק בודק פינג לאינטרנט ?התחל-> הפעלה -> CMDping hwzone.co.ilping 212.199.164.181
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר יש תגובה , המחשב מעביר מידע ...אבל לא ב IE או FIREFOX האינטרנט לא עובד ...
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים שאלתי כבר לפני כמה תגובותאיך אתה מקבל IP ידני או אוטומט????הבעיה שלך היא בגדרת DNSאם אתה מקבל IP ידני, אז תכנס להגדרות ותתקן את כתובות הDNS שרשומות שם לכתובות שרשומות בשאר המחשביםאם אתה מקבל אוטומטי אז תוודא שמסומן לקבל DNS אוטומטי
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים נסה לגלוש במספרים : למשל אתר ואאלה :192.118.82.140 או נענע :62.0.18.221ומידה ועוזר תפנה לספקית שתגדיר לך PROXY בדפדפן יש לנסות לבדוק שרתי DNSתחתstat►setting► control panel► network connection ► local area connection ► right click‼ properties ►tcp/ip►duble click !!► obtain DNS SERVER automatically בעברית :התחל◄ הגדרות◄לוח בקרה◄ חיבורי רשת ◄ LOCAL ARENA CONNECTION נמצא תחת רשת תקשורת מקומית או אינטרנט במהירות גבוהה ◄ כפתור ימני עליו ◄ משם ללחוץ פעמים ב TCP/IP ולוודא שמסומן אוטומטי במידה ויש ידני תנסה להעביר לאוטומתי עם הדף האינרטנט עולה ולמטה כתוב DONE תנסה להגדיר קידוד בדפדפן ~ לבחירה אוטומתית ול UTF-8
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר זה בסדר אחי , הבעיה כבר נפתרה , כנראה לא ראית את התגובה הקודמת שלי ... תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.