עבור לתוכן

כמה בערך שווה ATI RAGE PCI היום?

Featured Replies

פורסם

לפני שהיה לי את ה 8800GTS שינינו את ההגדרות של הביוס וביטלרנו את הכרטיס מסך המובנה של הלוח, במקרה אבא שלי מצא ATI RAGE ל PCI (מאחד המחשבים הישנים שלנו), הכרטיס עובד וניראה כמו חדש ;D כמה בערך הכרטיס שווה (אני יודע שזה שאלה מוזרה)? אפשר למכור אותו כמוצר אספנות או לתת לו עוד כמה שנים?

אני גם צריך עזרה בזיהוי של עוד 2 כרטיסי מסך שיש לי בבית (של Cirrus Logic, בחיים שלי לא שמעתי עליהם):

cl-gd5440-j-qc-b

http://labmaster.mi.infn.it/a2/1111.jpg

ו cl-gd5430-qc-b שאני לא מוצא תמונה שלו

גם הם במצב חדש אבל לא בדקתי אם הם עובדים.

תודה רבה לעוזרים :lol:

פורסם

חחח אחד הפוסטים המצחיקים.

מי ייקנה אותו ? ולמה ? לאיזה שימוש בדיוק ? ולא נראה לי שיש דבר כזה פריטי אספנות בחלקים של מחשב..

נ.ב - גם לי יש כרטיס של CIRRUS LOGIC איפשהו במחסן.. יש לו 1MB RAM עם אפשרות הרחבה לעד 16MB.. יש ממש סלוטים ב PCB להוספת הצ'יפים של ה RAM.. מצחיק איך דברים התנהלו פעם..

CIRRUS LOGIC אגב חברה לא קטנה בכלל.. היו פעם נפוצים בכרטיסי מסך, היום הם מתעסקים בכל מיני שבבים ודברים שקשורים להגברה ומדידה..

פורסם

זה כרטיס גיבוי טוב לאנשים שרוצים לעשות על הכרטיס המוכחי שלהם ניסויים

אבל אני בספק שתקבל עליו יותר מ100 שקל.

פורסם

100 ש"ח ?? מכרתי 8600GTS תקין לחלוטין ב 200..

טוב אם מישהו צריך איזה כרטיס ל PCI אולי כדי לעדכן ביוס בכרטיס ה PCI-E שלו במקרה שיש איזה תקלה בצריבה .. אולי..

פורסם

100 שקל בגלל שזה יחסית נדיר למצוא.

אני יודע שאם אני הייתי צריך, הייתי שם עליו 100 שקל.

פורסם

אין לו שוק. בוא נגיד שאם היה מחירון חומרה יד שניה של לוי יצחק הוא לא היה מופיע שם...

פורסם

חח אני הייתי שומר אותו בשביל נוסטלגיה.

עדיין יש לי את רוב המחשב הראשון שלי אפילו, מדובר ב 486 ששודרג לפנטיום 1, אפילו שמרתי את כל הManuals.

פורסם

לא יודע מה איתכם,

את הפנטיום 1 שלי - אני לוקח לכל מקום.

קדחתי חור קטנטן במעבד ושמתי על המחזיק מפתחות. :smile1:

בקשר לכרטיס, מאיפה אתה בחור?

אני מחפש פרטי אספנות.

פורסם

פרטי אספנות אה ?

>.>

יש לי עדיין כרטיס מסך מ486 בלי שום סוג של האצה ככל שידוע לי ויש על זה איזה תושבת ריקה, בטח לשידרוג כלשהו חח.

ד"א איך אתה מסתדר עם מעבד כמחזיק מפתחות ? זה רעיון לא רע... אבל הוא לא קצת גדול ומרובע ? והפינים לא שורטים דברים שיש בכיס, כמו פלאפון או משהו ?

פורסם

הפנטיום 1 שברשתי קטן יחסית,

אני מסתדר איתו מעולה.

קצת פרופקציות, יש לי את ה-K610I (סוני-אריקסון)

והוא בדיוק בחצי מהגודל שלו.

ברמה העקרונית, את הפינים אפשר ליישר עם המעבד עצמו,

ואם לא תעשה את זה בעצמך, תראה איך זה קורה לבד, לאט-לאט.

אצלי לא נגעתי בהם, והם לא שורטים שום דבר.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה נושא הזוי ;D

יש לו הרבה כרטיסים ישנים בבית, היה אחד ממש טוב אבל הוא החליד :-\ כל הכרטיסים האחרים אין עליהם אפילו אבק :o

חיפשתי אתמול את ה RAGE, הוא לא ליד המחשב שלי, כניראה הוא בתוך אחד מהמחשבים הישנים או באיזה ארון :-\

אז אתם אומרים ש RAGE לא שווה כסף :-\ ניתן לו עוד כמה שנים אולי אני אהיה היחיד שיש לו RAGE עובד ומישהו ירצה לקנות :lol:

חצי מ K610 זה לא קטן במיוחד למחזיק מפתחות ;)

אני יעשה עוד חיפוש במהלך השבוע, המחשבים האלה במקום גבוה ומאוד כבדים (586 - פנטיום 2, את הישנים יותר זרקנו כי אין מקום). אני ירושלמי אבל הכרטיס כרגע לא למכירה, אחרי שאני אקנה מחשב חדש ואני אהיה בטוח שהכל עובד אולי אני אמכור אותו. הכרטיס הזה הציל אותי פעם אחת, מי יודע אולי הוא יציל אותי שוב :lol:

פורסם

תשמור זה יהיה נכס טוב !

לך תדע בעתיד תעלה למכירה באיבי , איזה מפגר יגיע לארץ בכדי לרכוש את הכרטיס ממך :)

נ.ב

היו לי טונה של RAGEים כאלה בשקית ירוקה של שוק :D ..לא זוכר איפה זרקתי אותם

פורסם

יש לי אוסף של מעבדי פנטיום 1,2,3 + 3 מעבדי 486 אבל לא נראה לי שמשהו יקנה אותם(אפילו בעתיד)

אני משאיר אותם למזכרת מאותם ימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים