עבור לתוכן

תאימות מעבד E7200 ללוח P5B DELUXE WIFI EDITION

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי,

וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר,

פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר.

האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס?

(יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בעיקרון אני חושב שאין לך שום סיבה לשדרג מכיוון שהE6300 הוא מעבד מעולה..

אבל אם בכל זאת תרצה אני חושב שהיתרון היותר משמעותי של הE7200 זה שהוא מעולה באוברקלוק...

וכן הלוח שלך יתמוך בלי שום בעיה בE7200 רק תדאג לעדכן לו את הביוס ל1236 מכאן :

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5B%20Deluxe/WiFi-AP

בעיקרון עם הלוח והזיכרונות הנוכחיים שלך וE7200 תוכל להגיע בקלות ל4GHZ

ועם הE6300 לסביבות ה3.2GHZ יהיה דיי קל בתצורה הנוכחית...

בכל מקרה, הלוח שלך תומך בכל מעבד קיים היום של אינטל... הוא רק דורש עדכון ביוס פשוט בשביל זה.

נ.ב : אין כזה דבר שאי אפשר לעדכן את הביוס... תקרא ותבין בידיוק איך לעשות את זה..., הסיבה היחידה שלא הצלחת זה כי לא ידעת...

פורסם
  • מחבר

טוב העדכון ביוס הלך חלק,

ניסיתי תמיד לעדכן דרך הEZ FLASH בביוס וכנראה התוכנה הייתה דפוקה,

עכשיו עידכנתי דרך הווינדוס ב ASUS UPDATE בלי בעיות

כרגע הגירסה הצרובה היא ה1236 החדשה,

עכשו אוכל להתקין כל מעבד פנרין שאחפוץ?(E8400 למשל)

תראה אכן הE6300 איכותי ומעולה,

אני לא מבצע OC לא אוהב ת'רעיון וגם לא רוצה להתעסק עם זה,

המערכת היא די טובה , המעבד יחסית חלש גם בראייה עתידית

יהיה נחמד וגם שיפור רציני להחליף לE8400 אפילו בעוד חודש חודשיים שהמחירים ירדו ל600ככה

כי אני לא מתכנן להחליף מחשב בטווח של השנה שנתיים..

-שאלה נוספת, האם החלפת המעבד דורש פירמוט הווינדוס?

פורסם

החלפת מעבד, לאיזה שלא תחליף לא דורשת פרמוט(אותו כנ"ל לגבי זיכרונות)

לגבי שאלתך, אכן הלוח שלך כרגע כשר לתמוך בכל מעבד פנרין שבו תחפוץ מE5200 ועד לQX9770...

אני מבין שאתה לא מעוניין לבצע OC, אבל וזה אבל גדול - הלוח שלך נחשב לאחת מחיות הOC היותר נדירות, גם היום הוא אחד מהטובים, לכן הייתי מאוד ממליץ לך, לפחות לנסות עם המעבד והלוח הנוכחיים שלך לחקור קצת, לקנות קירור טוב ב250שקל+- ולהגיע ל500FSB(מה שייתן לך 3500MHZ וביצועים שווים לדעתי לE8600 בסטוק)

את הלוח ואת הזיכרונות סביר להניח שלא תהרוג וגם שהם יגיעו בלי הרבה בעיות לתדר הזה, הכל עניין של ניסיון וטעיה.. ומעט למידה על הדרך, לדעתי זה פתרון הרבה יותר טוב מאשר לקנות E8400 בעוד חודש שייתן לך שיפור - אבל שיפור יחסית לא גדול.

OC לעומת זאת, עם כל מעבד שיהיה לך מסדרת הCORE של אינטל ייתן לך שיפור עצום גם מכיוון שהמעבדים האלו פשוט טובים מאוד לOC וגם מכיוון שהגדרות הסטוק שלהם מאוד מאוד מגבילות אותם(למשל עצם זה שE6300 עובד על באס של 266 לא אומר שהוא לא מסוגל לעבוד על 400(להפך, הוא מסוגל גם להרבה יותר מ400..)

מבין?

פורסם

כעיקרון, ערכת השבבים לא בנויה לתמוך ב-FSB של מעבר ל-266MHz, אבל הלוחות מסוגלים (וכולנו ראינו את הביצועים של הערכות האלה באוברקלוק), אז ASUS שיחררה עדכון ביוס שגורם ללוחות שלה לתמוך גם במעבדים עם FSB של 333MHz, דוגמת ה-E8400 שהבאת פה. תכלס, הלוח מסוגל בכיף כמעט לכל מה שתפיל עליו עם קירור אוויר, הוא המגבלה האחרונה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים