פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים שלום לכולם,ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב.הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..)היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך..אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט.יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..)http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpgתודה מראש.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אין ספק שהזכרונות דפוקים אין יותר מדי מה לעשות, אם יש אחריות על המחשב כולו פשוט תן להם אותו ויחליפו מה שצריך.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר כן הבעיה זה למצוא זמן להתחיל להתעסק עם ההחלפות של החלקים מה שמוזר, איך זה ששלושה חודשים הכל עובד פיקס ואז פתאום זה משתגע? אגב, יש אפשרות כלשהי לבדוק את הלוח אם עם תוכנה מוסימת גם? אולי בדיקות מאמץ ודברים בסגנון? הנה שברתי שיא גם בלי להגיע לאולימפיאדה
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים תעלה מתח לזכרון ב 0.1V,תוודא שהתדר שהזכרונות עובדים בו הוא באמת התדר המוצהר עליהם.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר העלתי את התדר כמו שאמרת והזיכרונות עובדים בתדר שהם אמורים לעבוד בו.בדקתי ב memtest בבוקר לפני ששניתי את המתח קיבלתי תוצאה הזויה של קרוב ל 100,000 שגיאות תוך כ 5 דקות.לאחר שינוי המתח חזרתי לתוצאה של אתמול - כ 5,000 שגיאות תוך 5 דקות.יש עוד איזה בדיקות שאפשר להריץ כדי שייתנו אינדיקציה מסוימת לגבי מצב הלוח אם?ועוד משהו, יכול להיות מצב שגם משהו במעבד תקול?תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים 99.99% שהמעבד לא תקול.אז אני מבין שהם עבדו בתדר נמוך יותר ממה שהם אמורים לעבוד? יופי.בדקת את הזכרונות על מחשב עם לוח אחר?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר לא בדקתי על לוח אחר כי הלוח אם של המחשב הקודם לא תומך בזיכרונות האלה ככה שאין לי אפשרות לבדוק..אני לא הבנתי למה אתה אומר שהזיכרונות עבדו לפני זה בתדר יותר נמוך ממה שהם צריכים? כעיקרון כל ההגדרות בביוס היו על אוטומטי.תוספת:במשפט הראשון בתגובה שלי יש טעות ועכשיו הבנתי למה אתה מתכוון.התכוונתי שהעלתי את המתח של הזיכרון ולא את התדר. התדר עצמו לפי הגדרות היצרן.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר אלו הזיכרונות: http://tms.co.il/product/5361לפי ה CPU - Z הם פועלים על מתח של 1.8V.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים כמו שחשבתי:http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03AD2800E002G(O)U DDR2-800+ PC2-6400 2GBx2 CL4-4-4-12 2.0v~2.1vלפי האתר של A-Data הזכרונות אמורים לעבוד במתח של 2.0v / 2.1v,תאמת עם TMS שזה באמת אותו המודל ושזה המתח עבודה שלהם, ובאישור שלהם תעלה את המתח ל 2.0v.אתה יכול גם לבדוק על הזכרונות עצמם אם המודל תואם למה שהצגתי למעלה, ולהעלות את המתח ללא אישור של TMS.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים תעלה תמונה מCPU-Z של לשונית הSPD..כמו כן הוא לא צריך אישור מאף אחד..שכן לפי המפרט של הזיכרון..על מנת לעבוד בתדר של 800MHz עם CL4..אתה חייב מתח בין 2.0V ל2.1V..
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים לא הבנתי על מה אתה אוכל סרטים :s05:יש בעיה בזיכרון, ויש אחריות. תן להם שיחליפו לך. אם יש בעיה בלוח, שהם ישברו ת'ראש ויחליפו גם אותו.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים לא הבנתי על מה אתה אוכל סרטים :s05: יש בעיה בזיכרון, ויש אחריות. תן להם שיחליפו לך. אם יש בעיה בלוח, שהם ישברו ת'ראש ויחליפו גם אותו. סרט ? לפני שהוא ניגש ונותן שיטפלו לו "בבעיה"...למה לא לנסות לפתור לבד...? בשביל מה הפורום נועד.. בכל אופן תן לפותח התרד להחליט...
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים סרט ? לפני שהוא ניגש ונותן שיטפלו לו "בבעיה"...למה לא לנסות לפתור לבד...? בשביל מה הפורום נועד.. בכל אופן תן לפותח התרד להחליט... אם מדובר בבעיות תוכנתיות, או בבעיות שטויות, כמו לחבר / לנתק כבל אז בסדר. אבל הבדיקה מראה בפירוש זיכרון תקול אז אין פה מה לתקן.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים איך קבעת שהזיכרון תקול ? בגלל הERRORים ? אתה יודע שגם אם תפעיל מעבד עם מתח נמוך הוא יציג שגיאות ויקרוס..זה אומר שהוא תקול ?לא צריך לשפוט ישר..ברגע שהוא ינסה את ההמלצות של היצרן מבחינת מתח/תיזמונים וכו..ועדיין יהיו שגיאות..אז אני מסכים איתך..כל עוד הוא לא אפשר לזיכרון את ההגדרות המומלצות..אין מה לקבוע...אם פותח התרד לא רוצה "לשבור את הראש" אכן הוא יכול פשוט להביא לחנות ולהציג את הבעיה (אני מעריך שהם ינסו מה שאנחנו מציעים כאן)..אם קצת מאמץ..אולי אפשר לפתור את זה בדרך פשוטה ונוחה יותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.