עבור לתוכן

בעיה|המחשב שלי נתקע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא מציג את המסך של המעבד, ואחר-כך הוא מציג לי מסך שיש בעיה (מסך שחור) עם אפשרויות לבחור Windows Normaly או לבחור ב-Safe Mode ועוד כמה אפשרויות שקשורות ל-(Safe Mode (With Networking, With Command

כשאני נכנס ל-Windows Normaly, הוא טוען את המסך עם הסמל של ה-Windows (יש לי XP).

אחר-כך הוא מראה מסך שחור, ואז אני רואה באורות שבמארז המחשב (הירוקה והאדומה) שיש את הירוקה כל הזמן והאדומה קצת מהבהבת ואז היא ניכבת.

ככה המחשב נתקע והוא לא זז לי יותר.

אם אני עושה ריסט הוא עושה את אותו הדבר. (מציג את המסך של המעבד, מציג את המסך השחור עם האפשרויות ואז נתקע).

אם אני נכנס דרך Safe Mode הוא לא נתקע אבל הוא לא נותן לי להשתמש באינטרנט ואי אפשר לעבוד נוח עם זה (זה גם לא אמור לתת לי להשתמש באינטרנט, זה Safe Mode).

ניסיתי להשתמש בנקודת שחזור, פעם אחת זה עבד, אבל בפעם השנייה זה לא עבד.

מה אני יכול לעשות? (כתבתי את זה ממחשב אחר).

תודה מראש לעוזרים,

רועי.

פורסם

הבעיות שהם על הגבול של חומרה~תוכנה הכי קשה לנטר.

אני מקווה שזה רק בעיה במערכת ההפעלה ולא בחומרה.

תגבה את מה שאתה צריך ולפי דעתי תנסה לפרמט את המחשב ולראות אם זה עדיין קורה.

פורסם

אין שום בעיה להשתמש באינטרנט בSAFE MODE.

פשוט תבחר בSAFE MODE WITH NETWORKING.

יתכן וזו בעיה של המערכת הפעלה אבל קשה לדעת.

אני מצדד בהודעה הקודמת, כנס לSAFE MODE גבה מה שאתה צריך ותתקין מערכת הפעלה או שתנסה לעשות REPAIR.

עוד אופציה היא שהרזולוציה של הכרטיס מסך/קצב רענון השתנה לפרמטר שחורג מהמגבלות של המסך שלך, אפשר לנסות עם מסך אחר או

בתפריט המתקדם F8 לבחור ENABLE VGA MODE.

בהצלחה.

פורסם

עוד אופציה היא שהרזולוציה של הכרטיס מסך/קצב רענון השתנה לפרמטר שחורג מהמגבלות של המסך שלך, אפשר לנסות עם מסך אחר או

בתפריט המתקדם F8 לבחור ENABLE VGA MODE.

זה לנסות דבר ראשון.

דבר שני, אולי הבעייה בדיסק הקשיח, לבדוק אותו עם MHDD או תוכנת ניטור של היצרן (מדריך בסטיקי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים