עבור לתוכן

מחשב נייד 'נייח' של HP עד 4K לעבודה משרדית בעיקר

Featured Replies

פורסם

דרישות:

עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן)

לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר.

בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD.

שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע.

תודה

פורסם

אם אתה רוצה רק HP אז אין בעצם הרבה אפשרויות.

המחשבים העיקריים של HP שמתאימים למה שאתה מחפש ונמצאים בתקציב שלך זה סדרות dv. סדרות ה-dv6xxx, dv2xxx ו-dv9xxx מוחלפות בימים אלו ואני הייתי מחכה לגרסא החדשה. ה-dv4t כבר הגיע לארץ, אבל הוא 14'. לשימושים שלך עדיף ללכת על 15' כי זה יותר זול ואין לך צורך בניידות. חכה שיגיע ה-dv5t או ה-dv5z. ה-dv5z זול מאד בארה"ב ולמי שלא צריך חיי בטריה ארוכים זו אפשרות משתלמת מאד, הוא בוודאי יכנס לך בתקציב.

עריכה: אוי, אתה צריך יכולות לעבודה ב-Autocad. לא שמתי לב. זה מאד משנה את העניין. התקציב שלך מאד מאד מגביל עד בלתי אפשרי אם אתה רוצה מחשב שיתן ביצועים גרפיים סבירים בעבודה בתלת מימד. כמה הנחה בדיוק אבא שלך יכול לקבל?

פורסם
  • מחבר

העבודה ב-AUTOCAD לא קשורה לתלת מימד.

כולה שרטוטים דו מימדיים. אמנם גדולים אבל עדיין לא כזה סיפור.

אם יש לך רעיונות אחרים למשהו בתקציב שהוא עדיף מה-HP אז בכיף.

בכלליות, את חושבת ששווה לרכוש מחשב נייד היום בארץ או שכדאי אולי לקנות אחד הרבה יותר טוב מחו"ל באותו כסף?

פורסם

העבודה ב-AUTOCAD לא קשורה לתלת מימד.

כולה שרטוטים דו מימדיים. אמנם גדולים אבל עדיין לא כזה סיפור.

אם יש לך רעיונות אחרים למשהו בתקציב שהוא עדיף מה-HP אז בכיף.

בכלליות, את חושבת ששווה לרכוש מחשב נייד היום בארץ או שכדאי אולי לקנות אחד הרבה יותר טוב מחו"ל באותו כסף?

אם אתה משתמש ב-Autocad רק ברמה דו מימדית אז התקציב הגיוני.

מבחינת כדאיות, מבחינה כלכלית וודאי שעדיף לרכוש בארה"ב. ההבדלים במחיר עצומים. אם אתה קונה בארה"ב אז יש אפשרויות טובות בתקציב הזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי, אני מקפיץ את הנושא כיוון שיש עדכונים.

בסוף הוחלט לקנות את הלאפטופ בארץ.

הדרישות נשארו אותן דרישות, חוץ מזה שירדתי מ-HP אז בעצם אני מחפש את הלאפטופ הכי טוב לדרישות שלי בתקציב הזה. לא משנה המותג.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים