עבור לתוכן

מהירות סיבובים של המאוורר של פנטיום 4, האם זה תקין?

Featured Replies

פורסם

האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה?

אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?

פורסם

אני לא בטוח

יש לי גם מאוורר של אינטל והוא לא יורד מה3200 סל"ד

פורסם
  • מחבר

הקטע שהור כאילו מסתובב וכל זה ואין לי אפשר לפחות לא כרגע לווסת או לשלוט על המהירות הוא מחובר למחר(פינים) על הלוח והתוכנה של הלוח מראה לי את מהירות הסיבוב שלו וכותב לי גם WARNING.

אגב האם Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 שווה? כדאי להחליף את המאורר של אינטל בזה?

פורסם

מה הטמפ'?

פורסם

גם לי יש בעיה עם המאוורר הזה. התקנתי את ה-EasyTune של לוח ג'יגה בייט והוא כותב לי:

power fan-0

system fan-0

פורסם

המאוורר המקורי של ה P4 שלי מסתובב ב 2280.

יש לאינטל כמה דגמים של מאווררים, לחלקם מאוורר 60 מ"מ ולחלקם 70 מ"מ (כמו שלי)

הגדולים יותר מסתובבים לאט יותר כמובן.

פורסם

גם לי יש בעיה עם המאוורר הזה. התקנתי את ה-EasyTune של לוח ג'יגה בייט והוא כותב לי:

power fan-0

system fan-0

זה בגלל שכנראה לא חיברת מאווררים על היציאות של

POWER FAN

SYSTEM FAN

על הלוח שלך

אז הוא מראה לך שהם לא פעילים..

פורסם
  • מחבר

בכל אופן הזמנתי היום את ה Thermaltake Spark 7 בעבור 142 נקווה שהוא לא רק התסובב נורמלי אלא שהוא גם יקרר יותר טוב כי פשוט הרבה פהעמים המפרטורות שלי נעות בין 38-40 כשהמחשב לא במאמץ .

אני מקווה שהוא באמת טוב המאוורר הזה.

פורסם
  • מחבר

המאוורר המקורי של ה P4 שלי מסתובב ב 2280.

יש לאינטל כמה דגמים של מאווררים, לחלקם מאוורר 60 מ"מ ולחלקם 70 מ"מ (כמו שלי)

הגדולים יותר מסתובבים לאט יותר כמובן.

אני הבנתי שהם אמורים בכלל להסתובב מעל 3000 אפילו להתקרב לאיזור ה 5000 למרות שאולי פה יש הגזמה בכל אופן זה שהזמנתי אמור להגיע ל 6000 עכששיו מצידי שיעשה קצת רעש אבל עם ב 6000 סל"ד הוא יוריד לי הטמפרטורה במעבד לטמפרטורה טובה אז בכייף למה לא.

אני כניראה אולי אצתרך לסדר את הסירקולציה במארז כי זה עושה רושם שעד עכשיו כל המאווררים שהיו לא ממש השפיעו.

אגב עשיתי לי שני כבלים מעוגלים בלי כל התררם הזה שלחתוך את הקבל לרצועות רצועות בין הגידים פשוט ליפפתי את הכבדל כמה שיכולתי ואז מסביב לזה איזולירבאנד שחור וזהו הרי לי כבלים מעוגלים.

פורסם

גם לי יש מעבד 2.4B

והמהירות סיבוב של המאוורר שלו היא 2800~

Ismile4U אם אתה יכול בבקשה ליצור איתי קשר ביאיסיקיו או בהודעה פרטית אני אשמח.

UIN: 97119235

אני צריך לדעת איך אתה מסתדר עם הרכבת המאוורר החדש כי גם אני שוקל החלפה.

פורסם

שלי 2928 rpm ויש לי גם 2.4 בלי oc וכל השטויות האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים