עבור לתוכן

המחשב לא מגיע לPOST

Featured Replies

פורסם

אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב.

הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות.

ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים.

הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?

פורסם

מה קורה אם אתה מוציא את כרטיס הרשת שהכנסת?

האם ניסית להוציא את כול הכרטיסים חוץ מכרטיס מסך

וכמו כן את החוטים שמחוברים לכונן A ל CDROM ל H.D וכו?

תנסה להפעיל עם המצבים הנ"ל ותעדכן האם יש שינוי.

פורסם

מה קורה אם אתה מוציא את כרטיס הרשת שהכנסת?

האם ניסית להוציא את כול הכרטיסים חוץ מכרטיס מסך

וכמו כן את החוטים שמחוברים לכונן A ל CDROM ל H.D וכו?

תנסה להפעיל עם המצבים הנ"ל ותעדכן האם יש שינוי.

שמע...ניסיתי הכל...כמה פעמים...עכשיו ניסיתי בפעם האחרונה, הוצאתי את הכל, השארתי רק את המעבד (גם את הזכרונות והסוללה), בנתיים לקחתי קצת זמן וניקיתי את המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך. חיברתי הכל בחזרה, בדיוק איך שהיה, המחשב נדלק, מאווררים עובדים ורגע לפני שאני מעבד את השפיות אני שומע את הצפצוף המבשר שהמחשב פועל....

תמיד אמרתי שהמחשבים שלי מוזרים, אבל הם אף פעם לא היו כל כך עקשנים איתי...

למישהו יש רעיון מה זה יכול היה להיות? למה פתאום המחשב החליט לשבות ל16 שעות? (פחות או יותר)

פורסם

סיבה פשוטה - כשאתה רוצה לאפס את הביוס צריך להשאיר את הסוללה בחוץ כשעה (לתת זמן לקבלים להתפרק).

פורסם

סיבה פשוטה - כשאתה רוצה לאפס את הביוס צריך להשאיר את הסוללה בחוץ כשעה (לתת זמן לקבלים להתפרק).

לא תמיד אבל בלוחות מסויימים זה נכון.

פורסם

איך הגעת למסקנה שזמן הפריקה של הקבלים לוקחת כשעה?

פורסם

דוקה יש לי הרגשה שזה לא ה RESTART של הBIOS עזר כאן

אולי באמת היה תקוע באיזה שהוא מקום אבק שהפריעה לו לעלות לPOST

יכול להות בHD (לא בתוך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים