פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים שלום,היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר.יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר.לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה.מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר עיין בסטיקי לגבי SFC.משום מה ה-SFC Scannow הזה לא מוכן לפעול תחת Safe Mode. יש לך מושג למה זה ומה לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים במסך של F8 אתה לנסותLAST KNOWN GOOD CONFIGURATION ולא לבחור SAFE MODE שמה
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר במסך של F8 אתה לנסותLAST KNOWN GOOD CONFIGURATION ולא לבחור SAFE MODE שמהלא עובד.אגב, אני בכלל לא בטוח שיש לי את הדיסק של הווינדוס שלי. אפשר לבצע את התיקון עם דיסק אחר?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר רק דיסק התקנה של מהע"פ ומאוד רצוי שיהיה תואם מבחינת חבילות שירות.כלומר כל דיסק של XP Pro עם SP1 אמור לעשות את העבודה? ואני אאבד קבצים או משהו?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים פרק את המארז נקה מגעים של הזיכרון ושל הכרטיסים וראה זה פלא המחשב יעבוד תנסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.