פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני רוצה לבנות(דגש על "רוצה") בלוק מיםלכן אני צריך לדעת,איזה מתכת מוליכה חום הכי טוב(אלומיניום/נחושת/???)ועוד שאלה,נגיד שהמים במערכת קירור מים מתחת לטמפרטורת החדר,איך אוטמים את הבלוק ככה שלא תהיה התעבות מים מסביב לבלוק?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים היה כבר נושא כזה תעשה חיפושאם אין לך כוח החומר הוא נחושתאוטמים עם ספריי סיליקוןואטם שאפשר לקנות בכל חנות חומרי בניין
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לא הוא לאכסף הוא המוליך הכי טוב (אבל הוא לא יבנה בלוק מכסף)אחריה זהב ואחריה נחשותברזל הוא בינוני AT BEST
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אוקי אני רוצה לסיים את זה עכשיו בגלל שלכל אחד דעה שונה. מבחינה מדעית! הסדר הוא ככה, כסף הכי טוב, נחושת קצת אחרי ואז אלומיניום.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים כסף...אבל אני בספק אם תשיג כסף טהור בכמות שתספיק.בגלל זה משתמשים בנחושת כי היא זולה וניתן להשיג די בקלות.מקסימום תוכל להוסיף בסיס מכסף לבלוק מנחושת.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לא יצליחכסף הוא רך מידילמה אתה לא רואה אף בסיס מכסף?תוכל להשיג כמה כסף שאתה רוצהבמחיר מציאה של 9$ לאונקיה...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בסיס עבה מנחושת (משהו כמו 1 ס"מ) להעברה מהירה של החום והשאר מאלומיניום משהו כמו 2-3 ס"מ לקירור החום מהיר יותר מהנחושת
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בלוק מכסף - תוצרת גרמנית - מחיר 149.5 יורו = 773ש"ח. אם תהיה דרישה גם בEMP נייצר מכסף....
פורסם 2003 ביוני 522 שנים Just a little fact: diamond is the best natural heat conductor and it conducts heat about five times better than silver, though this is irrelevant here since making a block from or including diamonds is completley irrational and also impossible.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים יש לי שאלה- יהלום זה בעצם עץ אחרי מיליוני שנים בתוך האדמה ותחת לחצים נכון? אם כך למה יהלום מוליך חשמל הכי טוב ועץ לאחום , לא חשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.