פורסם 2003 ביוני 422 שנים מה חשוב לך יותר ווליום או איכות ? תחפש עליהם ביקורות. תראה תמונות , אם אתה רוצה להיות בטוח , לך לחנות סאונד גדולה ותשמע את שתיהם
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר תודה על העזרה אני נראה לי הולך על הלוג'יטק בגלל האיכות אבל הווליום שלה מאוד נמוך?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים פחחח... הz340 הוא סט פשוט זוועתי, את הקריאייטיב לא שמעתי.תקנה את ה ATP 3 של אלטק ולא תצטער, לא חושב שאפשר לבקש יותר במחיר שהסט הזה מוצע כיום ברוב החנויות.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אבל ה ATP3 עולה 550 ש"ח והZ340 שד"א בטוח לא זוועתי למרות שלא שמעתי אותו עולה 380 ש"ח
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בידיוק..הקרטיב ווליום גבוה, והלוג'יטק איכות גבוההאת זה לא ההיתי אומר אולי בידיוק ההפך,הCreative גם יותר חזקים וגם אם איכות גבוהה יותר מהלוגיטק,לך על הCreative.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני גם מציע לך לחסוך כי רמקול זה ציוד הקיפי שנישאר איתך הרבה זמן וחבל שאם תקנה משהו ולא תואהב , אז אתה בעצם ניקתע איתו ואז יש שתי אופציות 1. או שאתה מתרגל אליו ... :\2. או שאתה מחליף
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אז מה אתם מציעים לי לעשות?? התקציב שלי לכל המחשב הוא בערך 7000 ש"ח ואני לא יודע כמה להשקיע ברמקולים... אני שומע קצת מוזיקה ומשחק והסאונד משפיע מאוד במשחקים?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים קניתי כבר פעמיים את ה-Creative Inspire 2400 מתנה לדודים ביום הולדת {לאחד מהם גם פורטיסימו3}ואני רוצה להגיע לך הם רמקולים פצצה ומעולים, הצלילים ממש טובים {ממש אמיתי}והעוצמה חזקה מאוד שאתה בחיים לא תצטרך רבע מזה....................איזה כרטיס קול יש לך?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים קניתי כבר פעמיים את ה-Creative Inspire 2400 מתנה לדודים ביום הולדת {לאחד מהם גם פורטיסימו3}ואני רוצה להגיע לך הם רמקולים פצצה ומעולים, הצלילים ממש טובים {ממש אמיתי}והעוצמה חזקה מאוד שאתה בחיים לא תצטרך רבע מזה....................איזה כרטיס קול יש לך?מסכים ב 100 אחוז גם אני נהנה מהרמקולים האלה שנותנים תמורה מלאה למחיר. אחלה איכות, ווליום גבוה וטוב.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר יהיה יותר נכון וכרטיס קול ONBOARD על NF7 ללא SS בכל מקרה האינספייר האלה יותר טובים מהלוג'יטק Z340? וכדאי לי להשקיע עוד 180 ש"ח ב AL ATP3 שעליהם אין ויכוח שהם הכי טובים מבין הרמקולים שהזכרתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.