עבור לתוכן

הארד דיסק שלי עושה ציפצופים!

Featured Replies

פורסם

מוזר עם אני מאמץ אותו או שאני מתשקין משהו או משהו דומה הוא עושה ציפצופים מעצבנים למשל ככה ציייייייציציצייייייייייייייי!!!!

לא יודע בע :( ואני לא יודע איך לסדר את זה ולמשל פעם אחת זה עשה את זה לאיזה דקה שלמה ועשה Error במסך כחול....

עשיתי רסט הראה שהוא לא מזהה את ההרד דיסק ואז כיביתי הדלקתי וזה הסתדר אבל הוא עדיין עושה ציפצופים!!!

בבקשה עזרה דחוף!

פורסם

מוזר עם אני מאמץ אותו או שאני מתשקין משהו או משהו דומה הוא עושה ציפצופים מעצבנים למשל ככה ציייייייציציצייייייייייייייי!!!!

לא יודע בע :( ואני לא יודע איך לסדר את זה ולמשל פעם אחת זה עשה את זה לאיזה דקה שלמה ועשה Error במסך כחול....

עשיתי רסט הראה שהוא לא מזהה את ההרד דיסק ואז כיביתי הדלקתי וזה הסתדר אבל הוא עדיין עושה ציפצופים!!!

בבקשה עזרה דחוף!

איך בדיוק הוא עושה...?

"ציייייייייציציציייייייייי" ?

פורסם
  • מחבר

יש לי הארד דיסק של WCD WD205AA כמה שנים אחריות ישנו על הארד דיסק זה?

פורסם
  • מחבר

נכון בהודעה של WHITE_ZOMBIE4 הוא מזכיר שמה חבר שיש לו הארד דיסק שעושה קול של ציפור אז אני הוא החבר שלו אבל אני לא יודע איך לסדר את הקול הזה !!!

העם להחילף את הארד דיסק?

אני חושב שהכוונה היא שהוא מתקתק עם הבנתי נכון...

הוא עומד למות!?!?!??! :'(

פורסם

אם הוא צועק ציצי אז יש לך בעיה חמורה מאוד של HARDISKOS HARMANIKOS MEODOS אבל ברצינות, אני בטוח שהוא גוסס אם יש אחריות תממש אותה אם אין אחריות אכלת אותה ובכל מקרה תתחיל לגבות ;D

פורסם

אם הוא צועק ציצי אז יש לך בעיה חמורה מאוד של HARDISKOS HARMANIKOS MEDOS אבל ברצינות, אני בטוח שהוא גוסס אם יש אחריות תממש אותה אם אין אחריות אכלת אותה ובכל מקרה תתחיל לגבות ;D

חחחחחחחחחחחחח :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
  • מחבר

מה לול!!!!

תעזרו לי לפחות תנו לי עצות!!!

פורסם

אם יש אחריות תממש אותה, אם אין אני במקומך מתחיל לגבות ומזמין HD חדש

פורסם

הוא ענה לך !

תבדוק שה-HD תפוס טוב ומחובר טוב...

אחר כך תתחיל ומהר לעשות גיבויים להכל , ולך תחליף HD , הוא בשלבי גסיסה ככל הנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים