פורסם 2003 ביוני 422 שנים האם עידכון BIOS הוא שונה משאר העידכוני הדרייברים האחרים ?אם לא, אפשר לקבל הסבר קצר איך לעדכן BIOS ?ומה בדיוק עוזר עידכון BIOS ?תודה רבה !
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מעדכנים דרך דוס , וזה תהליך קצת מסוכן - הפסקת חשמל באמצע..ואתה בצרות !!!!!!!!אם אין לך סיבה - לא מומלץ לעשות.במה זה עוזר ? משפר כל מיני דברים , תיקונים...תלוי בגירסא.כל גירסא שיוצאת מצרפת אליה (בדרך כלל) קובץ טקסט עם השיפורים\השינויים מהגירסא הקודמת.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר זתומרת אני פותח את הזיפ על איפשהו בכונן, מאתחל, נכנס דרך דוס ואז מפעיל ?
פורסם 2003 ביוני 422 שנים אפשרי , או שאתה מכין 2 דיסקטים (במידה ואין לך גישה לכונן מדוס -NTFS למשל) אחד עם הביוס ואחד עם הדוס.עולה מדוס , ואז מחליף דיסקט ומתחיל בעדכון הביוס.שוב קח בחשבון טוב טוב את הנזקים שעלולים לקרות מהפסקת חשמל או צריבה של הביוס הלא מתאים !
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר הבנתי... כלומר ברגע שאני מתקין זה בעצם צורב את זה על הלוח אם עצמו, ככה שאין דרך חזרה.. אוקיי, תודה רבה
פורסם 2003 ביוני 422 שנים הבנתי... כלומר ברגע שאני מתקין זה בעצם צורב את זה על הלוח אם עצמו, ככה שאין דרך חזרה.. אוקיי, תודה רבה אפשר לצרוב מחדש גירסא ישנה יותר.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים בדרך כלל, יש באתר של היצרן הוראות איך לעדכן ביוס: למשל GigaByte;http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/HowToReflash_1.htmמאוד מפורט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.