פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים שלום לכולם.אני רוצה לפתוח פוסט חדש, לכל מי שהתופעה קרתה לו כבר ולמי שעדיין לא.ה F100FD גורמת אצלי ל read error על כרטיס זכרון מסוג Trancend 8 GB SDHC.זה התחיל עם סרטים, בעת Playback במצלמה הוא לא אשפר להראות, והמשיך לתמונות.חשבתי שזה הכרטיס בהתחלה אבל עיינתי באינטרנט, וזה קרה להמון אנשים תופעה זו, בלי קשרלעדכון קושחה או לא.הנה השרשור עליו המון אנשים שחוו את התופעה מדברים:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=28004497אם מישהו מכיר את תופעה שירשום לי פה. אני שוקל להחליף את המצלמה.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים גם לי הייתה פעם בעיה דומה עם הכרטיס של החברה הנ"ל והיא נפתרה כשזרקתי אותו לפח =]
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר זו חברה מעולה, לפחות בזכרון מחשב לפי הידוע לי. לא זבל.בכל אופן, אנשים אמרו שזה קורה להם בעוד סוגים..
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים ציטוט המפתח מהדיון:Problems only seem to be with Class 6 cards of 6GB and above in size. Transcend 8GB Class 6 SDHC apparently is a guarantee problem.אני חושב שהפתרון ברור - להחליף כרטיס לכזה שלא שייך ל"קבוצת הסיכון" שלמעלה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר כן. זה הציטוט שגם הכי זכור לי מכל השרשור שם. שרשור מעניין מאוד.איזה באסה..אולי אני אמצע מישהו שיסכים להתחלף איתי בכרטיס ונראה מה יהיה.לפחות הידע הזה עכשיו קיים גם בפורום הזה, וחשוב שאנשים ידעו את זה ולא ידפקו כמוני ויסעו לחודש בחו"לעם השילוב הנ"ל, ויחזרו עם כמה וכמה תמונות וסרטים לא קריאים. (הצלחתי לשחזר כמה עם תוכנה, לא הכל)
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר אגב מזל ביש, מת לי הרגע הקורא כרטיסים של ה Trancend, שבא עם הכרטיס מאותה חברה.ללא סיבה נראית לעין, הוא חדל לתפקד.אני ממש לא מרוצה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.