פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים יש לי ראוטרATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'..עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..)או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון?ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף?תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים תעזר במדריך של הנתב שלך. דף הזה (http://www.netcheif.com/configuration.htm) יש את המדריכים למודמים/נתבים הנפוצים של בזק.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים כנס בדפדפן ל 10.0.0.138שם משתמש וסיסמאה זה Admin (תשים לב שהA גדולה)כפתור status למעלה ואז כפתור connection status יראה לך כמה זמן החיבור הנוכחי קיים.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר אני מנסה להיכנס, אבל זה איטי להחריד. לא נכנס. מה הסיבה ? למה זה ככה?גם אפילו לIP עצמו ולדף שממלאים אדמין אדמין לוקח לו מלא זמן להיכנס.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים יכול להיגרם מהרבה דברים כמו כבלים ו"מתווכים" כמו הסוויטצ' שלך למשל.תן פינג למודם ותראה כמה זמן לוקח לו להגיב.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים התחל>הפעלה>CMDושם אתה רושםping 10.138 -tתן לו לרוץ דקה ותעצור אותו עם ctrl+c ותראה מה המצב בסטטיסטיקה.בנוס, אתה גם יכול לשלוח פקטה יותר גדולה עם l- וערך כמו למשל1024 כדי לבדוק אם יש איבוד מידע בחבילות מידע יותר גדולות מ 32 בייט.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר אוקי, בסוף הצלחתי להיכנס אחרי כמה שעות, ואכן ראיתי כמה ימים ושעות הוא מחובר ד''א זה מה שיצא לי בפינג בסדר יחסית, לא? תודה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.