פורסם 2003 ביוני 422 שנים אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים זה אפילו אני לא הצלחתי הוא שינה לי את האייקונים באקספלור.... דברים שאני לא יודע איך להעלים אותםאם יש לך את ההתקנה של השינוי הזה יש דרכו uninstall שאיתו אתה יכול להסיר לי זה לא עבד כמו שצריך...
פורסם 2003 ביוני 422 שנים בגלל זה צריך ללמוד לא להתקין פאטצ'ים למערכת הפעלה שעשה איזה קוראני בן 15...
פורסם 2003 ביוני 422 שנים דבר ראשון תחפשו ברגסטרי כל מה שקשור לשם של התוכנה ותעיפודבר שני תתקינו REGCLEANER ותסירו את שאר הזבלתכנסו בתוכנה יש שם אפשרות לחיפוש אוטומתי לחיפוש שגיאות תריצו אותו וזה יפתור את הבעיה שלכם
פורסם 2003 ביוני 422 שנים הבן אדם לחוץ כנראה...ככה מריצים את התוכנה אם זה לא ברור:לך לתוכנהREGCLEANERלך לTOOLSלך לREGISTRY CLEANUPואז לך לDO THEM ALLבהצלחה
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר עשיתי אם התוכנה מה שאמרת ועדיין היא שם.יש למישהו את ההתקנה של זה עדיין?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים פשוט תלך לקובץ התקנה שאיתו התקנת את הדבר הזה ותסיר אותו.נ.בנפתח כבר ת'ראד בנושא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=38713
פורסם 2003 ביוני 522 שנים א. העירו לך פעם אחת על הכותרת והתעלמת. ב. כמו שאמרו מעליי, יש כבר ת'רד על זה והוא עדיין בעמוד הראשון. מצטער, ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.