פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים שלום אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד q9450 ולשים קירור....עכשיו חשבתי על ה v1 של tt מה אתם אומרים עליו?יש לי כמה שאלות לגביו1.האם הוא שקט(אפשר להיתפשר טיפה אבל שאני יצליח לישון בלילה)2.האם הוא מקרר טוב?3.האם אפשר להרכיב אותו כך שהוא יזרוק אויר למעלה או אחורה למאוררים שמוציאים אויר במארז cm 690ואני לא מתכוון oc ואני עדיין רוצה קירור טוב....
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים 1. בRPM נמוך כן...יש לו בקר לRPM..ככה שאתה יכול להגיר מה שבא לך..2. כן..אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום..3. אתה מתקין אותו כאשר המאוורר שלו זורק אוויר למאוורר האחורי במארז..4. ציין את התקציב..כמו כן אם אין לך צורך בOC...לא צריך להשקיע בקירור הנ"ל..
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר תקציב 230 240 שקל עכשיו בקשר ל 3 מה זה זורק אויר למאוורר האחורי במארז מה זאת אומרת.....?ואיזה קירור טוב נגיד אם אני יורד ל 150-200 שקל יש משהוא להציע?ותגיד בקר לוות מהירות איך אני מעלה\מוריד מהירות בקירור למעבד שאין בו ווסת?או שהוא אוטמטי?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר אין משהוא יותר יפה מ acפרייזר פרו.........אני יכול לשים 150-240 שקל לא אכפת לי.....עכשיו השאלה שלי בקשר לווסת מהירות אם נגיד אני לוקח משהוא בלי ווסת איך אני מווסת את המהירות?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אתה מחפש משהו עם מאוורר לדים וכו ? ולרוב המאווררים שמגיעים עם הקירור למעבד..מתחברים לחיבור ה3/4 פינים וניתן לשלוט עליהם מהביוס...
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים יותר יפה? הCM690 סגור וגם ככה לא רואים מה קורה בפנים כמעט. אם אתה מתעקש אני הייתי בוחר דווקא את ה BIG TYPHOON VX שגם יקרר את מיצבי המתח והNB מסביב למעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.