עבור לתוכן

בעייה בתוכנת Movie Maker 2

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי מותקנת תוכנת Movie Maker בגירסא 2 החדשה והמשופרת. לכאורה הגירסא החדשה מאפשרת שילוב של מעברים (Dissolvs למיניהם), כותרות, פילטרים וכו'. אך בכל פעם שאני מנסה לבצע את אחת מהפעולות הנ"ל התוכנה פשוט נסגרת מעצמה! לדוגמא: דגמתי קליפ מסויים, חתכתי אותו במקומות הרצויים, סידרתי אותו ב-Story Bord, אך כאשר ניסיתי לגרור מעבר מסויים לתוך ה-Story Bord התוכנה נסגרה כשרק נגעתי עם העכבר במעבר הרצוי.

מדוע זה קורה, וכיצד אפשר למנוע את העניין? האם יש צורך להוריד עדכונים לתוכנה מהאתר של Microsoft, או שאלו הגדרות שיש לסדר בתוכנה עצמה?

תודה

פורסם

תעשה Uninstall ל K-Lite Coded Pack , אחרי זה עם תתקין מחדש ,רק על תסמן Divx Anti-Freeze ....

הפילטר הזה גורם לתוכנה לצאת ...

פורסם

יש לי את אותה הבעיה כמו לבחור הראשון (שלום כהן...).

הנקודה היא שאצלי לא מותכנת בכלל חבילת המקודדים של K-LITE.

יש עוד משהו שאפשר לעשות?

פורסם

גם לי זה קרה ולא היה לי את הקודק הזה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם לי אין את הקודק הזה

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

פורסם

תחפש את הקובץ divxaf.ax ותמחוק אותו .

פורסם

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! עכשיו זה כבר לא נסגר!

עכשיו צצה בעיה חדשה....התוכנה לא נותנת לי לשמור את הסירטון, אחרי שכבר סיימתי לערוך...

ההודעה שמופיעה היא:

ל windows movie maker אין אפשרות לשמור את הסרט במיקום שצוין. וודא שקבצי המקור הראשוניים בהם נעשה שימוש בסרט שלך עדיין זמינים, שמיקום השמירה עדיין זמין, ושיש די שטח דיסק פנוי.

בדקתי את כל הדברים האלה והכל תקין.....פעם היה אפשרי לשמור את הסירטונים הגמורים ופתאום זה לא עובד.

אני מניח שכל קשור איכשהו לעובדה שבטעותץ התקנתי את הגירסא למערכת הפעלה בעיברית כשלמעשה יש לי מערכת הפעלה באנגלית...

למישהו יש רעיון למה זה לא עובד?

או איך להסיר את התוכנה כדי להתקין את התוכנה למערכת ההפעלה באגלית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים