עבור לתוכן

WINDOWS MSN - לא נסגר !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס.

בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור :(((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת:

"קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".

פורסם

תנסה להוריד את התוכנה דרך safe mode. במקרה הכי גרוע תנסה לשחזר את המערכת לתאריך שלפני העידכון.

פורסם

לא צריך ללכת כ"כ רחוק כמו שיחזור מערכת..

אם אתה לא משתמש בתוכנה, תמחק אותה לגמרי כמתואר בת'רד הזה.

כמו כן, באותו ת'רד מוזכרת הבעייה ש-Norton AntiVirus משתמש במסנג'ר, אז יכול להיות שהוא זה שמפריע לך לסגור אותו. פעל כמתואר בת'רד ההוא ובטל את האפשרות הזו בנורטון.

אם כל זה לא עוזר, אתה תמיד יכול לסגור את המסנג'ר בלי בעיות ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Delete ושם לסגור את ה-Process שקוראים לו msmsgr.exe.

פורסם
  • מחבר

לא צריך ללכת כ"כ רחוק כמו שיחזור מערכת..

אם אתה לא משתמש בתוכנה, תמחק אותה לגמרי כמתואר בת'רד הזה.

כמו כן, באותו ת'רד מוזכרת הבעייה ש-Norton AntiVirus משתמש במסנג'ר, אז יכול להיות שהוא זה שמפריע לך לסגור אותו. פעל כמתואר בת'רד ההוא ובטל את האפשרות הזו בנורטון.אם כל זה לא עוזר, אתה תמיד יכול לסגור את המסנג'ר בלי בעיות ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Delete ושם לסגור את ה-Process שקוראים לו msmsgr.exe.

בקשר ל-NAV, תוכל קצת להסביר לי יותר?!?! בבקשה!

NAV = NORTON ANTI VIRUS.

פורסם

קרא את הת'רד ההוא שהפניתי אותך אליו.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=38617;start=0#msg348167

מוסבר שם בדיוק איך לבטל את השימוש של הנורטון במסנג'ר.

מה שגורם לי להעיר על שני דברים:

א. search.gif היה מוצא לך את התשובה.

ב. השאלה מתאימה לפורום ווינדוס. אמירם, להעביר בבקשה. ;)

עריכה: אם כבר הגבת בת'רד השני, אז אני מניח שגם אתה חושב שהת'רד הזה לא נחוץ כבר. אז ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים