עבור לתוכן

בעיה, לא מצליח לבצע OC למעבד...

Featured Replies

פורסם

העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה.

למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה)

התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנעל את תדר הPCI-E על 100 ואת יחס הזכרונות תשנה ל1:1 (2.0). ואין צורך להעלות מתחים על תדר כזה נמוך.

פורסם
  • מחבר

תנעל את תדר הPCI-E על 100 ואת יחס הזכרונות תשנה ל1:1 (2.0). ואין צורך להעלות מתחים על תדר כזה נמוך.

-עשיתי כפי שאמרת, העליתי ל2.7, המעבד בבדיקת מאמץ מגיע לסביבות ה 65 מעלות(אני חושב שמשהו לא בסדר בקירור שלי כי הפכתי אותו שיוציא חום אל הספק ומאז הטמפ' עלתה בכ10 מעלות פעולה בלחץ. לא ממש סביר לטעמי, יכול להיות שהגוף לא יושב כמו שצריך או שהחיבורים שלו נפגמו?(בקושי רב חיברתי אותו אולי משהו נדפק) כי כשהוא זרק אוויר לכרטיס מסך הוא הגיע לכ55 מעלות בלחץ בהמהרה כזאת. )

-לא הבנתי בדיוק למה לשנות את היחס ל 1:1 זה לא מוריד את התדירות של הזכרונות? (-ל533 פעם אחרונה שבדקתי)

-אפשר להמהיר את תדירות הזכרונות בנוסף למעבד? במה זה כרוך?

-אני לא מצליח לשלוט במהירות מאוורר הV1 כל פעם כדי להגביר מהירות אני צריך לפתוח את המארז ולסובב את הדימר הזה(לא הצלחתי להוציא את החוט מחוץ למארז).

פורסם

- זה די חם באמת, בהנחה שה על מתח סטוק. אם אתה לא בטוח שHSF יושב טוב אז כדאי שתבדוק את העניין, תבדוק אם הוא יציב. אם צריך אז תחליף גם את המשחה הטרמית. תלוי גם בסירקולוציה של המאווררים במארז שלך, עדיף לכוון את המאורר של המעבד לכיוון פתח איוורור או למאוורר מארז שזורק אוויר החוצה. המאורר של הספק שלך לא זורק אוויר חם על המעבד במקרה נכון?

- בOC נמוך כמו זה כן, אם אתה רוצה אתה יכול להחזיר בינתיים ליחס 2.66. אבל כשתעלה את הOC אזתעבור כמובן ל1:1.

- התדר של הזכרונות משתנה אטומטית כשאתה מעלה את הבאס.

- אני לא מכיר את הV1 אבל יש בביוס אופציה לבטל את הSMART FAN, אצלי זה בPC HEALTH, אם לא מפריע לך הרעש אז זה עדיף.

פורסם
  • מחבר

המארז שלי רותח!, אני לא מבין למה..

עוד שנייה הקירור צ'יפסט שלי עולה באש...

כנראה שזה בגלל שאי אפשר לסובב את הV1 כלפי חוץ בגלל המארז הדחוק...

פורסם

כשסיבבת את הקירור שמת משחה טרמית חדשה או שנשארת עם השאריות של הקודמת?

לגבי הOC,

עדכנת ביוס לגרסא האחרונה?

פורסם
  • מחבר

כשסיבבת את הקירור שמת משחה טרמית חדשה או שנשארת עם השאריות של הקודמת?

לגבי הOC,

עדכנת ביוס לגרסא האחרונה?

כן ניקיתי היטב את המשחה הקודמת ומרחתי משחה חדשה שבאה עם הקירור של הכרטיס מסך שלי (של THERMALRIGHT).

לגבי הסיוס אין לי מושג איך מעדכנים אותו, ניסיתי דרך תוכנת @BIOS אבל לא ממש הצלחתי.

אשמח למדריך לעדכון דרך הDOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים