פורסם 2003 ביוני 522 שנים אתה לא "זורק" אותוהרי אם לא הייתה קורת הטעות הזולא הייתי חושב פעמיים על הזיכרון שלךהבחירה היא מה יותר חשוב לךOC עתידי או כ. מסך עתידי
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר זהו ששניהם :-\אבל לכרטיס מסך אין מה לדאוג עכשיו ה TI4800SE עושה את העבודה לפי דעתי עוד איזה חצי שנה אני יחליף אותו רק.אני חושב שאני יקח את ה 3200 בסוך נראה אולי אני יצליח לבחוט תיזמונים טובים יותר ממהם.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים הכרטיס שלך מספיק בהחלטלא הייתי מחליף אותו עד שתראה איך דום 3 רץ עליולך על ה3200ותנסה לסחוט משהו על הטעות הזוסך הכל נגרמה לך עוגמת נפש רבה... 8)
פורסם 2003 ביוני 522 שנים הכי טוב לבדוק את יציבות הזכרון זה פשוט לפתוח את המארז ולראות שהזכרון לא נופל
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר הכי טוב לבדוק את יציבות הזכרון זה פשוט לפתוח את המארז ולראות שהזכרון לא נופלI HOPE U R KIDDINGאגב מה שהכי מוזר הזיכרון בכלל לא חם ???
פורסם 2003 ביוני 522 שנים זכרונות בקושי מתחממים, בגלל זה אין צורך בהיטסינקים...קורסייר וגייל סתם שמים את זה בשביל היופי...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים הם לא מתחמים גם בקצהסך הכל יש הרבה צ'יפים על הלוח שכל אחד מהםמתמודד עם תעבורת מידע נמוכה יחסית
פורסם 2003 ביוני 522 שנים א. לבדיקת זכרון - MEMTEST כמו שאמרו וכמו שכבר עשית ב. תבדוק מה כתוב על הצ'יפים, חפש את זה ב-GOOGLE ותדע בדיוק מה הם שווים.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר בדקתי את מה שאמרתי והכל היה חלק, על הצ'יפים כתוב:TTD7808P8E608אני לא יודע איזה צ'יפים אלו אני יודע ששל WINBOND אז כתוב WINBOND וכך גם בשל טווינמוס אלו אני ממש לא מכיר אבל הם מתפקדים מאוד נחמד.יש לכם מושג של מי הציפים האלו?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני לא צריך החזר כספי זו לא הבעיה את הכסף שזה 250ש"ח אני יחסוך אם אני יבטל השאלה האם זה שווה או לא?הדבר היחידי למה אני מתלבט זה שאם אינ ירצה איי פעם לעבור מעבר לבאס 200 אז הזכרונות רוב הסיכויים לא יסחבו את העומס למשל אם יצא בארטון 2500 שמחירו דיי זול כיום והוא יהיה המלך אוברקלוק הבא אז בקלות יהיה אפשר לעבוד בבאס של 250 נגיד(הכל בתיאוריה כמבון) אז הזכרונות ימנאו ממני חעבדו בבאס כזה.בכל אופן מה כדאי לבטל או בכל זאת לקחת את ה 3200?תקח את ה3200, הם יעבדו לך בתזמונים יותר טובים (כבר אמרו לך את זה), הם יהיו יותר יציבים ותוכל להגיע כמובן למהירויות יותר גדולות בOC.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אתה בטוח שרשום בדיוק ככה? גוגל לא מצא כלום זה מה שכתוב עליהם בטוח 100% רשמתי על נייר לפניי שהכנסתי אותם ללוח . ולא גוגל לא מצא כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.