עבור לתוכן

שאלה בקשר Hercules Radeon 9700PRO

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני מודאג מאוד!!! פתחתי את המחשב וראיתי על הכרטיס מדבקה 3D Prophert 9700 (בלי המילה Pro).

אז הורדתי PowerStrip והנתונים והיא אומרית לי:

רק עכשיו שמתי לב לזה

1. מה זה ה - PowerStrip ?

2. הייתה מדבקה ולא שמתה לב אליה :nono::bash:

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הכל פרו, מזוהה כפרו, קופסה של פרו, באנדל של פרו אז לא חשבתי שיש צורך לבדוק מה כתוב על המדבקה שלו :-\

זה נראה לכם דפוק או מזוייף?

פורסם

ניראה לי כמו 9700 רגיל ששמו אותו בקופסא של פרו, וצרבו לו ביוס של פרו, רק שהוא לא פרו.

אני הייתי סוחט אותם, גם פרו וגם פיצוי איזה SF2 וקטודה או שאני הולך לבית משפט ו :AR15:

פורסם

ניראה לי כמו 9700 רגיל ששמו אותו בקופסא של פרו, וצרבו לו ביוס של פרו, רק שהוא לא פרו.

אני הייתי סוחט אותם, גם פרו וגם פיצוי איזה SF2 וקטודה או שאני הולך לבית משפט ו :AR15:

אז אתה :bash:....אני הייתי הולך לבית משפט , תובע אותם על 100000000000000000000000000000000000$

ירוקים , ואז גם..אני חושב שהיו סוגרים אותם לא ?

נניח חנות עושה כזה דבר וטובעים אותם בבית משפט , והתובע מנצח השופט פוסק שהחנות אכן מכרה לו מוצר אחד בשם ובמחיר של מוצר אחר , סוגרים אותם ?

ומה בנוגע ליצרנית הכרטיס מסך <? אין לה מילה בעניין ?

(נגד החנות?)

פורסם

תראה מה תעשה:

אם מהירויות השעון הן של NON PRO, קח את המחשב לחנות, ושם תנסו במכה אחת, בלי בדיקות יציבות, להעלות את המהירות לפרו. אם נפלה טעות והכרטיס יצא במהירות נמוכה והחזרתה למהירות הגבוהה, דיינו.

אם לא עובד, תבקש פיצוי והחלפה של הכרטיס.

פורסם

תראה מה תעשה:

אם מהירויות השעון הן של NON PRO, קח את המחשב לחנות, ושם תנסו במכה אחת, בלי בדיקות יציבות, להעלות את המהירות לפרו. אם נפלה טעות והכרטיס יצא במהירות נמוכה והחזרתה למהירות הגבוהה, דיינו.

אם לא עובד, תבקש פיצוי והחלפה של הכרטיס.

יש מצב שראדון לא פרו עושה OC למהירויות של ראדון פרו? כי אם כן אז אולי פשוט הוא יעשה לכרטיס OC ועדיין הוא לא קיבל

את מה שהוא קנה.

פורסם
  • מחבר

הבאתי להם את המחשב. הטכנאי אמר שזה מוזר בלה בלה בלה. למחרת (היום) הם התקשרו שהמחשב מוכן.

מה הם עשו?

העלו את מהירות הליבה והזכרון למהירות שהם אמרוים להיות, והכל בסדר. אני אבדוק את היציבות אבל הם בדקו ואומרים שזה בסדר. חוץ מזה הם שלחו להרקולס דואר בקשר למקרה, וכשתהיה תשובה הם יגידו לי. סה"כ הם היו אחלה מבחינת השירות.

פורסם

תבדוק את היציבות שם.

3 לופים של 3DMARK ברצף.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

הרצתי 3dMark 2003 3 פעמים ברצף. התוצאות היו בסביבות 4650 (עם catalyst 3.2 שקיבלתי עם הכרטיס).

זוהי תוצאה טובה יחסית למפרט שלי?

(המפרט:

AXP 2500+

EPOx 8RDA+

corsair ddr 333 256*2 pt

WD 80GB 8MB cache)

אך יש משהו שמדאיג אותי:

בשניים מתוך המבחנים האלו (מטוסים וטבע, הבחנתי בתופעה רק בשנים הללו) מופיעים כל הזמן ריבועים רנדומליים על המסך (ריבועים קטנים מאוד, של כמה פקסלים, במטוסים הם בצבע שחור, ובטבע בלבן ותכלת). זוהי בעיה בכרטיס או ב 3dMark? או אולי בדרייברים?

פורסם

בטח שהם שלחו מכתב להרקולס . . . . ;)

תספר לנו שתקבל תשובה.

וזהו אתה מסתפק ב 9700 כששילמת על PRO ?

פריירים לא מתים.רק מתחלפים.

כמה זמן לקח עד שקיבלת את הכרטיס ?

וכשקיבלת אותו ... זה היה מה שהזמנת ?

אני לא מבין אך אתה יכול עוד לירשום עליהם מילה טובה.

ולפי דעתי הציון שלך נמוך.

אני קיבלתי 5000 עם מחשב חלש יותר.

פורסם

התוצאה שלך סבירה למפרט אך הריבועים שאתה רואה קורים בגלל שהכרטיס רץ במהירות גבוהה מדי (ככל הנראה מהירות הזכרונות).

מכאן שככל הנראה קיבלת גרסת non pro ומה שעשו במעבדה היה אובר קלוקינג לכרטיס, (לכן האדיבות מצידם).

כדי להפסיק לראות את הריבועים תאלץ להוריד מהירויות ואז גם התוצאות שלך ירדו בהתאם.

כל הסיפור הזה נראה לי כמו הונאה של החנות, תדרוש לקבל כרטיס PRO כמו ששילמת עליו ובלי סיפורים על מכתבים ליצרן.

מה מעניין אותך כצרכן הבעיות של היבואן ולמה אתה צריך לחיות בספקות- שילמת על מוצר מסויים, תדרוש לקבל אותו.

לא קראתי את כל התרד הנוכחי אך אני משער שהכרטיס נקנה בפנדה, האם אני צודק? אם כן זה מסביר את העניין.

פורסם

נקנה בפנדה, אכן מפתיע..

ריבועים אומר שהכרטיס לא מסוגל לעמוד במהירויות השעון- GET THE PRO POWER!

פורסם

גם לי יש ריבועים כשאני רואה DVD ...

אבל זה לא תופעה קבועה ..

אך אני מגלה עם עשו OC לכרטיס שלי ?

האם יש מצב שה POWER STRIP ירשום לי PRO על גירסת NON PRO ?

כיצד הוא מבצע זיהוי של הכרטיס?

אם אני אבחר את האפשרות של Performance default ב Profile הוא אמור לחזור למהירות השעון של היצרן?

עריכה:

ניזכרתי בשאלה:

קובי אתה אומר שקיבלת קופסה סגורה של גירסת הפרו ?

אתה בטוח ?

ויש עוד משהוא שאפשר לעשות, אני גם מתכוון לבדוק את זה ...

תפרק את המאוורר ותבדוק את ה SN שרשום על המעבד.

ואז אפשר לברר בדיוק ,איזה סוג יש לך.

פורסם

אי אפשר לזהות כלום דרך התוכנה

הכי טוב זה בדיקה פיזית של הכרטיס מול תמונות של כרטיסים ממבחני ביצועים באתרי ההשוואות

תחפש בגוגל review של הכרטיס שלך ותבדוק

פורסם

זה שלי

כמו מה זה נראה לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים