עבור לתוכן

האם זה אפשרי? (פרמוט לכונן C בלי להתקין הכל מחדש)

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי 4 GB זכרון פנימי, ו1GB זכרון גרפי.

ככה שהווינדוס 32BIT שלי, יודע לעבוד עם 3GB זכרון פנימי בלבד.

חשבתי על לפרמט את המחשב ולהתקין 64BIT, ראיתי את הדיון בנעוץ, ולא ממש נראה לי שאני משתמש בתוכנות שהם 16BIT...

בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, כל התוכנות 32BIT יעבדו לי, אבל דרייברים ואנטיוירוסים חייבים 64BIT....

הווינדוס עצמו גם יהיה יותר מהיר וביצועים גבוהים במשחקים שהם 62BIT...

אני צודק? תתקנו אותי

אבל זה לא השאלה.

הקטע, שאני חילקתי את המחשב שלי ל2 מחיצות, C וD, כך שבC מותקן הווינדוס ובD כל התוכנות והחיים שלי @_@

אם אני אפרמט את המחשב, הרג'יסטרי ימחק, ואז צריך להתקין את כל התוכנות המותקנות מחדששש!!!

זאת עבודה רבה מאוד!

האם זה אפשרי לגבות את כל הרג'סטרי, או לפחות רק את הSoftware ב local machine, ואז לעלות אותו בווינדוס החדש והוא יזהה את הכל?

תודה לעונים.

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר למה?

פורסם

SleepingSky אני מאוד מציע לך לעדכן את כתורת למשהו יותר מתאים כמו "העברת תוכנות משתי מערכות הפעלה".

אתה יכול לגבות הגדרות מסויימות של תוכנות כמו למשל פרופיל של פיירפוקס או הגדרות אישיות בתוכנות שונות.

פורסם

לגבות את הרג'סטרי זה אפשרי. אבל זה לא נועד, וזה בהחלט לא מומלץ למקרה שלך.

פורסם

כי המבנה של הרגיסטרי במערכת 64 ביט שונה בגלל התאימות ל 32 ביט. ואתה ממש מרגיש בחיסרון של ה 800 מגה האלו שהחלונות לא מנצל או שסתם משעמם לך ?

פורסם

אתה יכול פשוט ליצור PARTITION נוסף "E" בעזרת תוכנה כמו PARTITION MAGIC, ואז להתקין VISTA כמערכת הפעלה שניה על E.

ה PARTITION MAGIC (או תוכנה דומה) יודעת לפצל PARTITION בלי להזיק לנתונים (אם יש מספיק מקום למהלך ואין הפסקת חשמל :lol:).

כשהמחשב יעלה תוכל לבחור מערכת הפעלה.

כשתעלה ב VISTA כונן E יעבור להיות C ו C יקבל את האות E.

כשתעלה ב XP כונן C ישאר C ו E ישאר E.

ככה תוכל לבנות את הויסטה לאט לאט עם כל ההתקנות והכיוונים,ובנתיים (או אם יהיה צורך גם בהמשך) תוכל לעלות גם בXP שבו הכל כבר מותקן פיקס.

ככה אני עובד אצלי בערך.

רק שאצלי יצרתי את C ל XP ואת D לVISTA מלתחילה, ואת E יעדתי לאיכסון, הורדות, והתקנות משחקים.

ולאחרונה גם הוספתי הרדיסק נוסף שקיבל את האות F. ;D

עריכה: אצלך ה XP הוא בעצם VISTA 32 אבל אתה מבין את הכוונה. :silly:

אני נתתי 40GB ל PARTITION של VISTA 64 אם זה מעניין אותך.

אפשר גם להסתדר עם 30.

פורסם

תריץ full system backup אם זה ultimate או business ובהתקנה של המערכת החדשה תבחר לשחזר.

פורסם
  • מחבר

ואז כל התוכניות והמשחקים שמותקנים על D, יהיה שוב ברג'יסטרי ושום דבר לא יהיה צריך להתקין מחדש (חוץ מדרייברים וכו')

אתה בטוח? אני יכול לסמוך עלייך ושלא תיהיה לי איזה פאשלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים