עבור לתוכן

יש מקלדת מומלצת לGAMERS שכוללת עברית עליה?

Featured Replies

פורסם

מה אם ה wave הדגם החוטי?

פורסם

איפה אפשר לעשות את החריטה הזאת??

פורסם

pcgraph.co.il

פורסם

קניתי RECLUSA והיא בא עם מקשים באנגלית ועברית...

חייב לציין שהיא אחת המקלדות הנוחות שיצא לי לפגוש, והכי חשוב היא לא "עמוסה" בדברים כמו ה G15...

שכחתי לציין שהיא בא עם תאורה אחורית כחולה והעברית לא "מודבק" על המקשים אלא בא חרוט מהמפעל... הבעיה היחידה היא שהיא כבדה בטירוף לכל מי שאוהב להזיז את המקלדת שלו בזמן משחק, תשכחו מזה :)

מצד שני זה ממש נוח לכל אוהבי ה FPS

פורסם
  • מחבר

היא באה עם עברית?!

אתה בטוח???

פורסם

אני כותב איתה כרגע :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לי יש את הרייזר טרנטולה.

הדבקתי לה עברית

ממש מקלדת מדהימה :xyxthumbs:

אני בעיקר אוהב נושא ANTI GHOSTING

וPOLL RATE גבוה

וכו'

פתאום אחרי שמשתמשים במקלדת ומקלידים ממש מהר, כל מקלדת אחרת נראית איטית ומוגשמת.

לדוגמא במקלדת רגילה אני לא יכול ללחוץ SHIFT ובאותו הזמן CTRL ועוד שילוב של אותיות מבלי שיתקע.

ברייזר זה אפשרי ואפילו לא מאמץ אותה ;D

(ויקרה בטירוף לצערי!)

פורסם

רוב המקלדות שנתקעות בלחיצות מהירות זה PS\2 המקלדות USB מזמן לא סובלות מזה... אפילו ההכי זולות

פורסם
  • מחבר

^^^

ממש לא נכון

תנסה לפתוח NOTEPAD ולהקיש בו זמנית 6 דברים

נניח שני הSHIFT

וTAB ואותיות וכו'.

תראה שלא יקלוט כל מה שרשמת.

(אם בכלל, או שיתקע)

פורסם

אני בודק את זה במבחן קצת מציאותי יותר...

אם אתה מכיר את המשחק TONY HAWK, אז כל התרגילים שם זה שילוב של כמה וכמה מקשים, עכשיו עם המקלדת PS\2 הישנה שלי אף פעם לא הצלחתי לעשות תרגילים מסוימים מכיוון שהיא לא היתה מספיק מהירה לקלוט את מה שאני מקיש...

אך עם המקלדת הישנה שלי של TEAC שעלתה 39 שקל והיתה בחיבור USB הצלחתי להקיש הכל ללא בעיות... ועם ה RECLUSA זה בכלל תענוג למה יש לה קצב עידכון מטורף (כמו לכל מקלדות עם חומרה של RAZOR)

פורסם

איפה קנית אותה שהיא באה עם עברית???

פורסם

אני בודק את זה במבחן קצת מציאותי יותר...

אם אתה מכיר את המשחק TONY HAWK, אז כל התרגילים שם זה שילוב של כמה וכמה מקשים, עכשיו עם המקלדת PS\2 הישנה שלי אף פעם לא הצלחתי לעשות תרגילים מסוימים מכיוון שהיא לא היתה מספיק מהירה לקלוט את מה שאני מקיש...

אך עם המקלדת הישנה שלי של TEAC שעלתה 39 שקל והיתה בחיבור USB הצלחתי להקיש הכל ללא בעיות... ועם ה RECLUSA זה בכלל תענוג למה יש לה קצב עידכון מטורף (כמו לכל מקלדות עם חומרה של RAZOR)

בתור אחד שסיים את TONY HAWK UNDERGROUND 1 ו 2 וגם את AW במקלדת ג'נרית(GPT) PS/2. זאת ממש ממש טעות

אין לי שום תקיעות, מגיב ישר. אני מרוצה

פורסם

איפה קנית אותה שהיא באה עם עברית???

KSP

בתור אחד שסיים את TONY HAWK UNDERGROUND 1 ו 2 וגם את AW במקלדת ג'נרית(GPT) PS/2. זאת ממש ממש טעות

אין לי שום תקיעות, מגיב ישר. אני מרוצה

כנראה היתה אצלך מקלדת יחסית חדשה מכיוון ששלי היתה בת 8 מתי שהחלפתי לזאתי של TEAC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים