עבור לתוכן

איזה ויסטה 32\64 עדיפה ל1GB זכרון?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון ..

השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים:

1. תכנות VISUAL STUDIO

2. משחקים

פורסם

אני באמת לא חושב שתוכל להריץ משחקים עם 1G על ויסטה, המינימום הוא 2. אני עם ויסטה וכרגע המחשב במצב דיי IDLE (דפדפן אינטרנט וכמה תוכנות רצות ברקע) ולמרות זאת יש 1056MB זיכרון (מתוך 2 ג'יגה) בשימוש. או שאתה נשאר/מתקין XP או שתשדרג RAM ל2 ג'יגה לפחות ותתקין ויסטה (32 ביט לוקח לפי דעתי, כל עוד אין 4G. ל-64 יש בעיות תאימות מבחינת תוכנות, דרייברים, משחקים...)

פורסם

מערכת הפעלה 64 ביט לוקחת כמה אחוזים יותר של זיכרון (15%-30%), אולי כדאי לקנות עוד סטיק של גיגה ?

פורסם

64 ביט עדיף למערכות מעל 3 גיגה זיכרון, כי 32 ביט מתעלם מיותר ראם מזה.

64 ביט גם יש תוכנות שלא עובדות טוב/בכלל. אתה צריך קובצי התקנה 64 ביט, אפילו שיש המון תמיכה, זה עדיין לא רעיון טוב לטעמי אלא אם יש לך 4גיגה ואז זה כדאי לטעמי, אבל אין שום סיבה עם 1 גיגה זיכרון

פורסם

אני כבר הרבה זמן בויסטה 64 ובעית התאימות היחידה שנתקלתי בה הייתה עם המשחק "בונוס"...

פורסם

מחזק את מה שנאמר מעלי לגבי ויסטה 64 ביט - הדבר היחיד שסירב לעבוד היה סורק USB בין 5 שנים...

לדעתי בעיות תאימות הינן נדירות למדי היום...

פורסם
  • מחבר

אבל לא חבל שיש לי מעבד 64 ואני לא ינצל אותו?

פורסם

איך בדיוק תנצל אותו ? יש לך תוכנות 64 ביט ספציפיות שצריכות הרבה זמן מעבד ומקבלות תוספת ניכרת של ביצועים ב 64 ביט (רמז, אם אתה שואל את השאלה הזאת, כנראה שלא).

פורסם

יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון ..

השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים:

1. תכנות VISUAL STUDIO

2. משחקים

אח שלו... עם 1GB לא הייתי מתקין VISTA בכלל.

או שתוסיף זיכרון או שתתקין XP 32.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל בכל זאת אני רוצה לדעת איך ויסטה באמת כי עדיין לא יצא לי ממש לעבוד איתה..

ואיך זה שכל הניידים באים עם ויסטה ועובדים דיי סבבה?

פורסם

בסדר אבל בכל זאת אני רוצה לדעת איך ויסטה באמת כי עדיין לא יצא לי ממש לעבוד איתה..

ואיך זה שכל הניידים באים עם ויסטה ועובדים דיי סבבה?

הויסטה שלעצמה עם מספיק זיכרון ומחשב חדיש ומהיר, היא מערכת הפעלה מעולה עם שיפורים רבים על הXP.

ניידים מגיעים עם ויסטה כי מיקרוסופט ניסתה לכפות מעבר לויסטה והפעילה שרירים על המשווקים.

למרות זאת הרבה אנשים לא רוצים להתקין ויסטה על הנייד מכיוון שניידים הם חלשים יחסית לנייחים ובהרבה מקרים עובדים יותר טוב עם XP.

אפשר לעבוד עם ויסטה גם עם 1GB זיכרון וזה יעבוד יופי אם רק תגלוש באינטרנט, תראה סרטים ותשחק קלפים.

אבל הויסטה לוקחת המון זיכרון (ו64 לוקח אפילו יותר) ולכן ברגע שאתה מפעיל תוכנות כבדות זיכרון כמו VISUAL STUDIO ו משחקים, אתה תראה טחינה מסיבית של ההרדיסק, יותר ממה שיקרה עם הXP שלוקח פחות זיכרון.

אפשר לעשות לויסטה ניתוח ולקצץ את כמות הזיכרון שהיא לוקחת אבל עדיין היא תאכל יותר מהXP.

ומה הטעם להתקין ויסטה אם אתה הולך לטבוח בה, ולא חבל על המאמץ ?

אם אתה מתכנן שידרוג בקרוב ואתה חייב לקנות מערכת הפעלה עכשיו, אז אולי כדאי לקנות ויסטה, אבל קח בחשבון שאתה עלול לסבול קצת בנתיים. :-\

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. טוב אני חושב שאני יתקין את VISTA 32 ואחרי זה אנסה להקל על המחשב בעזרת vLITE, במקרה הכי גרוע תמיד ישנה האפשרות לחזור לXP ..

פורסם

ממתי ניידים חלשים יותר?

t7500 ו2 ג'יגה ראם לא פחות חלש מכל מחשב מודרני אחר.

בקשר לדיון,ויסטה זה מעצבן-צורך יותר מג'יגה בidle-תתקין xp 64 ביט אם זה כל כך נחוץ לך ותהנה .

פורסם

ממתי ניידים חלשים יותר?

t7500 ו2 ג'יגה ראם לא פחות חלש מכל מחשב מודרני אחר.

ניידים תמיד היו ותמיד יהיו חלשים מנייחים.

אתה לא יכול להשוות מחשב נייד הכי יקר למחשב נייח LOW END מלפני שני דורות ולהגיד הנה הניידים לא פחות חזקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים