עבור לתוכן

אני רוצה לבנות מקלט אינפרה אדום-HELP!!!

Featured Replies

פורסם

טוב אז כדי לקנות נוקיה 7650 קיבלתי תנאי-

לבנות מקלט אינפרה אדום כדי להעביר את התמונות אבל אני לא מוצא מדריך אינפרא אדום שלא מדובר בשלט...

השאלה היא אם מקלט אינפרה אדום של שלט זהה למקלט אינפרא אדום בשביל להעביר תמונות מהנוקיה??

ולא משנה מה התשובה- אני צריך מדריך טוב לבניה(רצוי בעברית אבל לא חייב) של אינפרא אדום(COM-IR או USB-IR)

תודה!!!!!

פורסם

בשביל לחבר טלפון סלולרי למחשב אתה לא צריך רק מקלט, מה שאתה צריך זה מקלט-משדר (transciever)

היום הרכיבים האלה באים עם מעגל מוכן עליהם כבר, ככה שמה שתצטרך לרוב זה רק להלחים נגד אחד, או במקרה שיש לך רעש במחשב, מעגל קטן של קבלים שיבטל את הרעש.

הטרנסיבר הכי נפוץ הוא מתוצרת חברת וישיי -vishay שלמרבה הפלא, יש להם מפעל שמייצר את הרכיב הזה בחולון. אתה יכול לקנות את זה בכמה חנויות אלקטרוניקה, למרות שזה לא קל למצוא את זה, או לעשות מה שאני עשיתי - להתקשר לחברה, להגיד שאתה סטודנט לאלקטרוניקה ומעוניין ברכיב הזה בשביל פרוייקט שאתה בונה :) - במקרה שלי זה גם היה נכון, אבל אני מניח שהם יכולים לוותר על ג'וק אחד כזה למענך :)

בכל מקרה הנה הלינק לאתר שלהם : http://www.vishay.com/ir-transceivers/

יש שמה את כל מגוון המוצרים שלהם, כולל הסברים מפורטים על בניית המעגל האלקטרוני.

פורסם

אם אתה מעוניין לבנות את זה אז המדריכים שמדברים רק על שלט המעביר מידע למחשב לא יתיאמו כי אתה צריך גם להחזיר מידע לפלאפון, כמו שנאמר - transciever. חיפשתי פעם מידע בנושא בגוגל ואני חושב שקיימים הסברים כאלו באינטרנט. יכול להיות שתוכנות כמו WINLIRC לא יספיקו לך כי תצטרך לכוון גם תדר יציאה וכיוונונים שונים

פורסם
  • מחבר

יש מצב לקבל מדריך בכל זאת??

ואולי איזה חנויות מוכרות את זה בצפון??

דרק מינד אתה יודע איפה להשיג את הרכיבים באיזור??

אתה יודע אולי גם איך לבנות את זה והכל??

טוב אני כבר ידבר איתך בביצפר...

פורסם

מדריך לבניית מקלט אתה יכול למצוא בwww.heatseekerz.net

את הרכיבים קניתי בOP אלקטרוניקה - החנות שממנה קונים את הקיט של המעבדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים