פורסם 2003 ביוני 522 שנים חברים יקרים,כמה מחמם את הלב, כנראה שקהילה למרות שאתם חבר'ה צעירים , זה בכל זאת משהו כייפי.אני מתנצל על בעיית חוסר הזמינות, כנראה שהיות ואני לא לוקח חופשים, הגוף מאותת בסימנים שצריך חופש ופשוט התקררתי ברמה שפשוט השכיבה אותי 4 ימים.אני כבר פעיל בחזרה SUBX יקבל ממני אישית היום את ה SF2 ושוב סליחה על העיכוב.לא משהו מכוון.לגבי המספר של הנייד, זה מספר של סימפלטק ולא הפלאפון האישי שלי(אני בכלל שונא פלאפונים) וכל לקוח יכול להתקשרכנראה שגם מעבר לשעות העבודה הרשמיות(נכון SubX?? מתי תפסת אותי אתמול? ב 21:40???)מה לעשות? להדביק 4 ימים של עבודה ביום אחד, גם עליי קצת גדול, חפיף...תודה לכל מי שאיחל לי החלמה מהירה(הופ... החלמתי!!!)שיהיה לכולכם יום כתום בריאות וכמובןחג שמח...(אגב, אי מיילים נענים תמיד תוך 48 שעות- תפנו לאי מייל בכל שאלה)מני
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אתה יודע שהוא חשב שהוא שרף 4 לוחות, ועד שהוא לא בירר את זה ובסוף הלוחות לא היו שרופים, היה כמעט בטוח שהמנכ"ל של סימפלטק יפטר אותו... :o
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני לא מבין איך יש לו זמן להרכיב למאות אנשים מחשב מידי יום..זה טרטור. אפילו אין לו אנשים שעוזרים לו.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים רגע אתה העובד היחיד של סימפלטק? אין לך מחליפים?בתחום הטכני לא.התחום המנהלתי יש עוד מישהו שעושה את כל העבודה של הניירון :'( :'( :'(לא בשבילי הניירת...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אכן היום מני בא והביא לי אישית את הSF2.. אמא שלי ראתה את המאוורר ואמרה "למה לא קנינו עוד כמה" חחח פעם ראשונה אמא שלי רצתה מרצונה לקנות עוד מאוורר..
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר חחח.. היא אוהבת מוצרים יפים לדוגמא היא היתלהבה על הגריל המוזהב והמאוורר הכתום
פורסם 2003 ביוני 522 שנים חחח.. היא אוהבת מוצרים יפים לדוגמא היא היתלהבה על הגריל המוזהב והמאוורר הכתום אני כשקניתי את הזכרון , היא עשתה לי "500 שקל על כזה דבר !!?!?!!?!!?!?!?!?!?!?!!" והמשפט הבא היה "עוד מעט ימכרו לך בורג ב-100 שקל.."
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אז כמה אנשים בכל התחומים יש? הבנתי שאתה המנהלל ולך יש עוד שותף ויש עוד כמה עובדים שמרכיבים?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים תראה, מופיעים כמה אי-מיילים באתר:hardware, software, webmaster, webdesign@simpletech.co.ilעכשיו תראה:מני הוא המנכ"ל בפועל.הוא גם הטכנאי.הוא גם האפסנאי.הוא גם האחראי שרות לקוחות.הוא גם המזכירה(?!)meni is EVERYTHING! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.