פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים פירמטתי את המחשב עכשיוקיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את Cלפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-Dהיה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחרפירמטתי את C הכל עובד טוב והכלפתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D !וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אני מניח שהפרמוט בוצע כשהמחשב עלה מדיסק התקנה של ווינדוס, כחלק מהתקנת ווינדוס מחדש. אם התקנת אותו על הכונן השני, שהיה D לפני הפרמוט, אז הכונן הזה הפך לC (ההתקנה מגדירה אוטומטית את הכונן עליו הווינדוס מותקן להיות C), בעוד שהכונן שפירמטת שהיה C הפך לD.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אני מניח שהפרמוט בוצע כשהמחשב עלה מדיסק התקנה של ווינדוס, כחלק מהתקנת ווינדוס מחדש. אם התקנת אותו על הכונן השני, שהיה D לפני הפרמוט, אז הכונן הזה הפך לC (ההתקנה מגדירה אוטומטית את הכונן עליו הווינדוס מותקן להיות C), בעוד שהכונן שפירמטת שהיה C הפך לD.סליחה ? בבקשה אתה להסביר זה?כל סיפור של שואל מראה שהוא התקין על קונן לא נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.