פורסם 2003 ביוני 422 שנים שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעתאם זה בסדר
פורסם 2003 ביוני 422 שנים לפי הצהרה של AMD (אם זה פלומינו) המעבד יכול להיות גם על 80 מעלות ולהיות יציבאני צמיע לך בשביל השקט הנפשי שלך לקנות קירור נורמלי למעבד ולדאוג לאוורור במארז
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר האיורור שלי בסדר אני רק לא יודע אם זה משנה איך שהמאורר ממוקם רציתי לדעת אם הוא אמור לשאוב את האויר החם כלפי מעלה או להוציא אוויר ישר לתוך הגוף קירור זה משנה אם המאורר הפוך
פורסם 2003 ביוני 422 שנים גם לי יש מעבד 1800+ והוא חם למדי.ומיניסיון המעבד שלי עבד במשך זמן על 85 מעלות(בגלל שלא מרחתי את הגריז טוב) - והוא היה יציב עכשיו עם זלמן-6000 ומארז פתוח אני על 50.50 ומשהו במנוחה 60 במאמץ למאוורר סטנדרטי זה סביר(לפחות זה מה שהיה אצלי), בגופי קירור סטנדרטים המאוורר אמור להוציא את האוויר החוצה מהגוף קירור (בניגוד לזלמן שדווקא מכניס אליו אוויר)
פורסם 2003 ביוני 422 שנים בגופי קירור סטנדרטים המאוורר אמור להוציא את האוויר החוצה מהגוף קירור (בניגוד לזלמן שדווקא מכניס אליו אוויר)ההפך הוא הנכון ;D
פורסם 2003 ביוני 422 שנים גם לי יש מעבד 1800+ והוא חם למדי.ומיניסיון המעבד שלי עבד במשך זמן על 85 מעלות(בגלל שלא מרחתי את הגריז טוב) - והוא היה יציב עכשיו עם זלמן-6000 ומארז פתוח אני על 50.50 ומשהו במנוחה 60 במאמץ למאוורר סטנדרטי זה סביר(לפחות זה מה שהיה אצלי), בגופי קירור סטנדרטים המאוורר אמור להוציא את האוויר החוצה מהגוף קירור (בניגוד לזלמן שדווקא מכניס אליו אוויר)תגיד , לפי איזה ידע אתה מדבר ? (שטויות!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.