עבור לתוכן

כמה תעלה לי הובלה במעבר דירה..

Featured Replies

פורסם

אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף..

בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע..

תודה

פורסם

תלוי מאוד כמה חפצים אתה מעביר, האם צריך לסחוב במדרגות...

למה אתה צריך מנוף?

פורסם
  • מחבר

אין הרבה חפצים זה כולה דירת 3 חדשים.. בעיקרון הדברים הגדולים זה מיטה , 3-4 שולחנות קטנים וסלון.

עכשיו לפי דעתי חלק מהדברים לא יעברו במסדרון הצר ואני יודע שיש כאלה הובלות שיש לנו מנוף קטן כזה שהם מעלים ומורידים מהחלון אבל בכנות לא ממש אכפת לי איך הם עושים את העבודה כל עוד הם עושים אותה..

פורסם

אם זה נכנס, אין סיבה שלא גם שלא יצא.

פורסם

אולי חלק מהדברים נכנסו בחלקים והורכבו בדירה? (*אהמ* ikea *אהמ*)

פורסם
  • מחבר

בדיוק :-)

אולי חלק מהדברים נכנסו בחלקים והורכבו בדירה? (*אהמ* ikea *אהמ*)

פורסם

לא יותר קל להתקשר לחברת הובלות ולשאול :s07:

פורסם

אז תפרק את השולחן\ארון מה שזה לא יהיה ותרכיב אותו מחדש, ככה כולם עושים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בעוד שאיקאה טובים מאוד בהרכבה מהירה הפירוק של חלק מהדברים הוא לא כזה פשוט ונוח..

חוץ מזה זה המון עבודה שאני רוצה לחסוך ולכן אני שואל כמה תעלה ההובלה הזאת.

הסלון דרך אגב לא מתפרק...[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 14:44:24

האמת יותר קל לשאול כאן..

אני רוצה בערך לקבל עומדן ..

לא יותר קל להתקשר לחברת הובלות ולשאול :s07:

פורסם

*אומדן, מזל טוב על המעבר, ואני לא חושב שהרבה אנשים כאן ניהלו את העניין של מעבר דירה...

פורסם

אין אומדן כי זה הכל פונקציה של הצרכים שלך, מרחק נסיעה, איזה קומה אתה ואיזה הבית החדש, כמות חפצים, מכשירי חשמל כבדים, מקרר. אם יש מעלית או אין, ביטוח. כל פרט משנה את המחיר.

וגם יש הבדל בין חברה לחברה, תתחיל להתקשר ולהשוות הצעות מחיר.

צפה לכמה מאות שקלים.

פורסם

כמו שאמרו, זה תלוי מאד מאיפה לאיפה, כמה קומות, יש/אין מעלית, בכמה חפצים מדובר.

בגדול זה יכול להתחיל מ-500~ לכמות קטנה מאד של חפצים, ומהר מאז לטפס ליותר מ-1500.

בגלל זה אנשים פה לא ידעו לומר לך בדיוק כמה, תתקשר לכמה חברות הובלה ותבקש הצעת מחיר.

מנוף זה כבר סיפור אחר, אני לא יודע לומר לך כמה, אבל זה יוסיף לא מעט.

בכל מקרה, לכל מחיר שאומרים לך, אתה צריך להוסיף לפחות 50 שקל טיפ לכל מוביל (שהם דורשים ברוב חוצפתם).

פורסם

אני עברתי דירה לפני שנה בערך .

העברתי שולחן למחשב , 3 מיטות , 2 ארונות , מזנון . ועוד כמה דברים קטנים (לא העברנו ספות).

עברתי מנתניה לנתניה וזה עלה לי בערך 1200+- .

תתקשר לחברת הובלה ואחרי זה מישהו יבוא אליך הביית ויבדוק את הרהיטים ואז יגיד לך כמה זה יעלה לך .

ד"א גם אצלי הדברים לא עברו אז הם פשוט פירקו הכול והרכיבו בבית החדש.

מנוף יעלה לך המון כסף, אנחנו כשעברנו אז קנינו ספות וכשהביאו את הספות אז הם לא נכנסו למעלית , אז אמרו לי שאם מנוף זה יעלה לי 800 שקל .

אחרי זה התקשרנו למובילים שהעבירו לנו את הדברים והם העלו לנו את זה בעד ל100 שקל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים