פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים היי,אני מחפש מצלמה שאפשר לצלם וידאו באיכות סבירה, רצוי קנון אך לא חובה.העינית פחות חשובה, גודל מסך רצוי גדולגודל המצלמה לא ממש חשובועדיף זום כמה שיותר גדול(לפי התקציב)שימושים?נופים ודברים כללים.חשבתי על הS5 או הTZ5מה דעתכם?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים לי באופן אישי יש את ה-S5 (משלימה מצלמה נוספת)ואני מאד מרוצה מהביצועים שלה,רכשתי אותה בעיקר כי היתי זקוק לאופצית הציר של המסך,אם אתה לא זקוק לפיצ'ר הזה, יש לך את ה-Fuji S9600שנותנת ביצועים עדיפים, אך בחריגה קלה.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר אני מעדיף שלא פוג'י.מישהו יודע משהו לגבי ההתחממות של המצלמה(TZ5)?זה מזיק?אגב, הTZ5 הסוללה שלה מספיקה ל300 תמונות?או מצלמה אחרת של קנון שלא מבזבזת סוללות?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים יש לי את הTZ5-לא מרגיש התחממות-יש מצב שאתה מגדיר לו מצב חיסכון שאם הוא לא פעיל הוא מכבה מסך.וכן אין בעייה להוציא איתה 300 תמונות סך הכל אחלה קנייה(לעניות דעתי החובבנית- )
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים לקחת בחשבון את זה של-S5 אין עדשה רחבה? אם לא, אני מציע שתקרא את המאמר הבא:http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.