פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים שלום,אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד אז כמובן שהוא צריך להיות סביר בגודלו ואלחוטיבינתיים אני חושב על ללכת על ה-וWireless Notebook Presenter Mouse 8000וMicrosoftעד 400 שקל תודה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598700# זאת הגרסא למחשבים ניידים,שים לב שהמקלט usb פשוט פצפון רבע מהגודל של החיבור..
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר אחלה תודה רבה!אם אני אקנה עכבר תומך בלות'וס אני לא אצטרך את המקלט? אם כן אז אולי עדיף פשוט לקנות אחד כזה וזהו?שוה תודה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אם אני זוכר נכון המקלט של העכבר נוטה ללכת לאיבוד(אין לו מקום בעכבר) קח זאת בחשבוןחוץ מזה עכבר מעולה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים עם כזה גודל של מקלט משאירים אותו מחובר למחשב כל הזמן..הוא בולט בערך 25mm החוצה..לא מרגישים שהוא שם תסמוך עלי
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר אבל למה לא ללכת פשוט על עכבר בלוטות' וזהו?זה די דחוף אני טס היום מחר בבוקר ואני רוצה לקנות אותו לפני.... תודה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים למה לא לקנות עכבר אלחוטי הבגודל נורמאלי? לדעתי העכברים ה"ניידים" ממש לא מוחים
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אם אתה רוצה יש את העכבר הזה http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3287&cl=us,enהוא בתקציב שלך בקלות 50 דולר,יש לו מנוע לייזר ותיק קטן כדי לקחת אותו אבל החסרון שלו זה הצורך בסוללות כי הוא לא נטען והלייזר לא יכול לעבוד על זכוכית למשל ככה שאם אתה נגיד בבית קפה זה לא יעבוד טוב"* Laser sensor does not work on mirrors or clear glass. "
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר אין לי עדיפות עקרונית לבלוטות', אני רק שואל האם יש יתרון מסוים לאלחוטי על בלוטות' או להפךובקשר לגודל של העכבר עצמו יכוליות שעדיף אחד בגודל רגיל ולא קטן מאוד כי רוב השימוש של המחשב הוא בבית אבל אם העכבר הראשון שהציגו כאן הוא קטן בגודל סביר אז כמובן שהוא עדיף.נראה לי שאני פשוט אצטרך לראות בעין מה עדיף מבחינת הגודל, כרגע השיקול היחידי הוא בין בלטות' לאלחוטי ונראה לי שעדיך בלוטות' כי גם לא צריך מקלט וגם יש לו טווח יותר גדול.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים לדעתי לך על הבלוטות' אם אתה לחוץ בחיבורים ונוטה לאבד דברים,אבל גם הראשון שהבאתי הוא עכבר מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.