עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה בעצם נותן לי ה VIVO? האם זה רק לצורכי עיבוד סרטי וידאו, או שאני מבלבל משהו?

• תגובות 33
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוכל לחבר את הוידאו למחשב אם אני לא טועה.

וגם להקליט מהTV למחשב.

פורסם

קצת סדר בדברים :

הכרטיס הכי חזק מבחינת ביצועים הוא הראדון 9100 . נקודה . כך שאם הביצועים הם השיקול הכי חשוב שלכם בקניית הכרטיס אז קחו אותו .

כמו כן , הראדון 9100 תוצרת ספייר (זהו למעשה ATI לכל דבר) הוא כרטיס זול ואיכותי . מומלץ .

עכשיו , אם צריך VIVO תצטרך להתפשר על ה-9200 , שיש לו ביצועים פחות טובים משל ה-9100 .

תגידו מה שתגידו לי יש את ה GV-R9200 VIVO 128MB DDR והוא מצויין כל המשחקים החדשים שברשותים עובדים פשוט נפלא ועל רזולוציות גבוהות אני משתדל כשאני כבר משחק אז לשחק על 1280x1024 (ב generals מישום אין תמיכה ברזולוציה הזאת) אגב אני גם יכול לשחק על 1600x1200 אבל זה עלול לרצד אולי המסך כלומר לא ליהיות בהכי חדוש שלו בכל זאת 76hz זה פחות טוב מ 85hz למרות שבמשחקים אולי זה לא עובד על התדרים האלו אבל בכל זאת.

בקיצור נחזור לנושא התרד ההזה הכרטיס הזה אחלה כרטיס נותנין ביצועיים מצויינים ולדעתי הוא שווה את הכסף.

פורסם

650 שקל??? על מה לעזאזל? יש חנות שמוכרת אותו ב-490!

תשלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את החנות - עכשיו אני מברר עם זה DDR (לא רשום) - אמורים לחזור אלי עם התשובה...

למה זה כזה זול? ברוב החנויות המחירים בין 560 ל 700 ש"ח.

אולי יש איזה קאטצ' ?

פורסם

ממש לא (לפחות כך נראה לי)שים לב שכמעט כל המוצרים שמה יותר זולים מחנויות אחרות.

פורסם

אין שום קאט'צ. אני קניתי משם את הכרטיס שלי .

פורסם
  • מחבר

הגעתי למסקנה שאין לי כנראה צורך ב VIVO, אז הזמנתי את ה RADEON 9100 אצל החיפאים ב 490 ש"ח פלוס 55 ש"ח משלוח (עדיין יוצא הכי זול).

מקווה כי עשיתי את הבחירה הנכונה..

תודה לכולם על התשובות!!

פורסם

תתחדש , אחי .

פורסם
  • מחבר

תודה! 7 ימי ההמתנה הארוכים החלו... :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

מישהו יכול לתת קישור לחנות הזאת? אם היא עדיין קיימת כמובן.

פורסם

תגידו מה שתגידו לי יש את ה GV-R9200 VIVO 128MB DDR והוא מצויין כל המשחקים החדשים שברשותים עובדים פשוט נפלא ועל רזולוציות גבוהות אני משתדל כשאני כבר משחק אז לשחק על 1280x1024 (ב generals מישום אין תמיכה ברזולוציה הזאת) אגב אני גם יכול לשחק על 1600x1200 אבל זה עלול לרצד אולי המסך כלומר לא ליהיות בהכי חדוש שלו בכל זאת 76hz זה פחות טוב מ 85hz למרות שבמשחקים אולי זה לא עובד על התדרים האלו אבל בכל זאת.

בקיצור נחזור לנושא התרד ההזה הכרטיס הזה אחלה כרטיס נותנין ביצועיים מצויינים ולדעתי הוא שווה את הכסף.

אף אחד לא אמר שהכרטיס שלך לא טוב אבל פשוט מבחינת ביצועים ומחיר ה-R9100 עדיף..

נ.ב לפותח הת'ראד תחדש על הכרטיס :)

פורסם

להגיד תתחדש כבר מאוחר מדי זה מלפני חודש. רק רציתי את השם של החנות עליה דיברו או לינק או משהו

פורסם

להגיד תתחדש כבר מאוחר מדי זה מלפני חודש. רק רציתי את השם של החנות עליה דיברו או לינק או משהו

אם אתה לא מבין אז אסור לנו לתת לינק או להזכיר את השם שלה .

פורסם

לאחר שקראתי את רוב הדיון, רציתי להוסיף, לשאול ולהתייעץ באותו עניין:

חבר שלי (שאין לו שמץ של מושג בחומרה) מעוניין להחליף את הכ. מסך שלו ( :bash:GF2 MX 200). התקציב מצומצם מאד כמובן.

אחרי בדיקות החלטתי שנלך על ה-9100.

רציתי לשאול על ההבדלים בין שני גרסאות הכרטיס ATI RADEON 9100 Chipset של SAPPHIRE:

1. 64MB DDR, 250/230, DVI-d, TVO

2. 128MB DDR, 250/200, DVI-d, TVO

מתוך האתר הרשמי של החברה :

http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp

(ראו למטה)

אם אני מבין נכון, יש הבדל במהירות הזכרונות של הכרטיסים בגרסאות 64/128MB. ::)

האם זה משמעותי?

ואם כן, מה עדיף? גרסת ה-64MB (זכרון מהיר יותר) או גרסת ה-128MB (יותר זכרון) ?

שאלה טובה, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים