פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים לא משנה כרגע מה קרה לה.. הוטרינר אמר שהיא בסדר, אבל מצד שני הרגליים שלה לא נראים לי בסדראיזה סוג היא ולאן ניתן לקחת אותהאני מנתניה אבל יש לי רכב זה לא בעיהוגם מה להביא לה לאכולפיצחתי והבאתי לה גרעינים שחוריםהבאתי לה חלה יבשה פיררתי את זההבאתי לה מים.. היא לא זזה לא ממש אכפת לההוטרינר אמר שהיא בהלם ממה שקרה אז צריך לחכות שהיא תרגע ותתחיל לזוזאני לא בטוח שזה נכון כי היא נראית מוזרלמרות שמקודם היא פתאום עפה.. וזה קרה כמה פעמיםועכשיו היא שמעה איזה צליל והיא הסתכלה שמאלה..המקור שלה כל הזמן פתוח היא לא סוגרת אותו..בדקתי והוא כן נסגר ואז היא הסתכלה עליי אחרי שנגעתי בהמה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםתמונות[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים .. לקחת אותה לוטרינר, הוא בדק אותה ואמר שהיא בסדר, אז באת לפורום מחשבים כדי לקבל חוות דעת שנייה? :s05:אם אתה לא מרוצה מהתשובה שלו קח אותה לוטרינר אחר, או שתחכה קצת ותראה אם היא באמת מתאוששת.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר אני אף פעם לא מזלזל בנסיון של אנשים אחרים ובגלל זה באתי לשאול כאןבכל מקרה זה כבר מאוחר מידי, היא מתהרק מוכיח שלא צריך לסמוך תמיד על וטרינר
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר כן.. בערךלא דרסתי נסעתי עליההיא עפה עם עוד ציפור והיא הייתה מאחוריהאני נסעתי והם עברו ממש מולי.. והשניה לא הספיקה לעבור, שמעתי בום..אבל לא נסעתי מהר, זה לא היה בום חזק או משהו כזה.. יותר כמו 'טיק'עצרתי את האוטו ולקחתי אותה.. במקרה היינו לא רחוק מהוטרינר של הכלב שלי אז בדקנו שםאתה מבין בזה או שאתה סתם שואל?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים היא כנראה בהלם. היא מפחדת ממך גם.שים אותה במקום חשוך(אולי ארגז עם אויר ושים לה שם את הלחם ואת המים).
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מאוד לא מקצועי מצד הוטרינר, במקומך הייתי מרים אליו טלפון כדי לעדכן אותו שהציפור שהוא קבע שהיא "בסדר" מתה זמן קצר אחר כך. לדעתי הוא פשוט לא ידע איך לטפל בה אז הוא קבע שהיא בסדר, תעדכן אותו רק כדי אולי למנוע ממנו לחפף ככה בעתיד. (מה שבטוח - אל תעזר יותר בשרותיו, נשמע בן אדם לא מקצועי)
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר תשמע אני מההתחלה לא חשבתי שהוא צודק..מההתחלה ידעתי שהיא לא תהיה בסדר, למרות שהייתה לי תקווה..אחרי הכל זה אוטו, ואם אנשים מתים מדברים כאלו אז אין מה לצפות מציפוריםבכל מקרה אני בדיכאון עכשיו
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מה יש לך להיות בדיכאון?דבר ראשון עשרות אלפי ציפורים מתות כל יוםוהציפור הזאת אתה לא נקשרת אליה בכלל
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר אתה יכול להגיד את כל הדברים הנכונים שמצביעים על כך שאין לי סיבה להיות עצובאני רק יודע שאני עצוב.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מה יש לך להיות בדיכאון? דבר ראשון עשרות אלפי ציפורים מתות כל יום והציפור הזאת אתה לא נקשרת אליה בכלל גם עשרות אלפי אנשים מתים כל יום.. אז אנשים שמכרים שלהם מתים לא עצובים? :s05: ואם הוא עצוב כנראה שהוא כן נקשר אליה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.