עבור לתוכן

בעיה עם RAGE3D, המסך מוחשך - צריך עזרה (מיואש מאוד)

Featured Replies

פורסם

יש לי RADEON9000PRO 64MB, כמו רבים אחרים לאחר התקנת ה3.4CAT החלו בעיות REFRESH RATE במשחקים וכו', התקנתי RAGE3D שהיה אמור לסדר את הבעיה, ואכן סידר על ידי הגדרות שונות בתוכנה, אתמול משהו מאוד מאוד מוזר קרה, בזמן שאני משחק בHL המשחק פתאום היה קודר וכיצאתי מהמשחק הDESKTOP היה גם חשוך, הרבה יותר מהרגיל, לא ידעתי מה לעשות, עשיתי RESET וזה לא עזר, בדקתי הגדרות צבע ב COLOR TAG בהגדרות הדרייביר ונכנסתי לשם הצבע הסתדר, אבל לאחר כניסה למשחק עוד פעם הבוהק ירד והמסך נהיה קודר וממש מקשה על המשחק.

החלטתי לבדוק לעמוק את הבעיה, מחקתי את הדרייברים ואת התוכנה והתקנתי את הדרייברים שוב, סידרתי את הצבע לאחר ההתקנה וגם את רמת הבוהק וכשנכנסתי למשחק הצבע נשאר בדיוק כמו בDESKTOP וגם כשיצאתי החוצה לא היו שינויים ברמת האור כמו שהיה תמיד.

אבל לא יכולתי להשאיר את המצב כפי שהיה כי כידוע לכם הREFRESH RATE עובר ל60 בכל משחק, אז התקנתי RAGE3D והגדרתי הכל, הREFRESH RATE הסתדר מצוין אבל המסך הפך חשוך מאוד כמו קודם, עברתי על כל ההגדרות ושיניתי ובדקתי כל מה שיכול להיות קשור לצבע וממש לא הצלחתי לסדר את הבעיה, אם יש לכם רעיונות, מידע איך לפתור את הבעיה או סידור אחר לבעית הREFRESH RATE בCAT3.4 אתם ממש תצילו אותי כי אני לא יכול לשחק בכלל וזה מבאס.

תודה רבה מראש, אוהד.

פורסם

אני אביא לך תמונות מההגדרות שלי כשאני אהיה בבית.

בכל מקרה, בDISPLAY MODES, תסתדר את רזולוציות שאתה משחק בהן(לדוגמא 1024X768) ל85, אז זה אמור להראות

1024X768@85HZ, וזה מכריח את המשחק להשתמש בRR הזה. אני אבדוק גם HL אצלי היום.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי קראת את ההודעה >:( או שאולי לא הסברתי את עצמי נכון, הREFRESH RATE FIX פועל, רק שהתמונה נהיית חשוכה מאוד כשהRAGE 3D פועל, כשהוא מחוק אין בעיה, אבל אז הRR הוא 60 :(

פורסם

א. נסה להפעיל COLORFILL בDIRECT3D

ב. האם זה קורה רק בHL וחבריו?

ג. נסה את התוכנה הזאת במקום RAGE3D:

http://pagead.googlesyndication.com/search?output=cahtml&num=0&client=ca-tribalfusion_bnr&ca_format=468x60_new&ca_random=1054765468187&hl=en&q=http%3A//www.fileconnect.net/files/Video/ATI/Radeon/RefreshFix098b.zip

פורסם
  • מחבר

מצאתי FIX, תודה על העזרה בכל מקרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים