עבור לתוכן

המחירים הסופיים של ה Geforce FX 5900 הוכרזו...

Featured Replies

פורסם

לא רק

אבל במחירים זהים גם אם הR9800

יתן קצת פחות ביצועים

הייתי הולך עליו

כנל , אני מסתדר יותר עם כרטיסי ATI , לטעמי כרטיסים של נבידיה מתוסכבכים מדי , בעיקר הדרייברים שלהם.

פורסם

וואי , איזה מחירים דפקו שם ביפן , הא ?

אם מחירים אלו יהיו תקפים גם בארה"ב אז נבידיה ממש דופקת לעצמה את הראש בקיר ...ראדון 9800 פרו , למרות שהוא כרטיס פחות טוב מה-FX 5900 U , הוא יהיה זה שזוכה מפני המחיר היותר כדאי שלו...

פורסם
  • מחבר

א) למה אתם חושבים שהGeforce FX 5900 Ultra יותר טוב?

ב) מחירים גבוהים אלה עדיין נמוכים יותר מהמחירים של Radeon 9800 Pro

470 * 4.5 = 2115 שקלים, פלוס מע"מ פלוס עמלה פלוס זה מסתכם בבערך 400-500 שקלים

ככה שמחירים בארץ יהיה זהה, ועד שהג'יפורס יגיע לחנויות ולארץ הRadeon יהיה יותר זול.

הGeforce FX 5900 ultra אמנם מנצח בלא מעט מבדקים, אבל לא בהפרש גדול ולא בכולם, קיימים מבדקים ששם יש הבדלים זניחים לטובת הRadeon 9800.

לדעתי יש לקחת את הזול מביניהם.

אם כמובן הם יהיו אותו מחיר, Radeon 9800 pro.

פורסם

א) למה אתם חושבים שהGeforce FX 5900 Ultra יותר טוב?

ב) מחירים גבוהים אלה עדיין נמוכים יותר מהמחירים של Radeon 9800 Pro

470 * 4.5 = 2115 שקלים, פלוס מע"מ פלוס עמלה פלוס זה מסתכם בבערך 400-500 שקלים

ככה שמחירים בארץ יהיה זהה, ועד שהג'יפורס יגיע לחנויות ולארץ הRadeon יהיה יותר זול.

הGeforce FX 5900 ultra אמנם מנצח בלא מעט מבדקים, אבל לא בהפרש גדול ולא בכולם, קיימים מבדקים ששם יש הבדלים זניחים לטובת הRadeon 9800.

לדעתי יש לקחת את הזול מביניהם.

אם כמובן הם יהיו אותו מחיר, Radeon 9800 pro.

נו מה אתה עושה צחוק? אין קשר בין המחיר בחו"ל לבין המחיר בארץ. אם הייתי הולך לפי אותו עיקרון, כרטיס Radeon 9800Pro של ATI עולה בטייואן 388$ שהם 388$ * 4.5 = 1746 ש"ח + מע"מ.

אתה לא יכול לחשב בצורה כזו. חכה שהכרטיסים יגיעו לארץ, הם כנראה יהיו יקרים יותר מהרדיאון.

פורסם
  • מחבר

זאת לא הייתה הנקודה...אבל העיקר שאתה לא נטפל לפרטים :D

פורסם

כנל , אני מסתדר יותר עם כרטיסי ATI , לטעמי כרטיסים של נבידיה מתוסכבכים מדי , בעיקר הדרייברים שלהם.

הדרייברים של נבידיה מסובכים ? מאיפה הבאת את זה אם יורשה לי לשאול ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים