עבור לתוכן

G5 מאייבור, אמין?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

נכון לעכשיו יש לי את העכבר הישן של Logitech והוא MX510 מי שלא מכיר זוהי הגירסא הישנה יותר של הmx518.

עכשיו באמת עכבר סוס, יש לי אותו אני חושב שלוש+ שנים, מספיק זמן לעכבר לא? אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו לG5 - הגירסא החדשה.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468

כמו שאתם רואים כאן, באייבורי הגירסא הזאתי עולה 170 שקל עכשיו זה נראה לי מאוד זול יחסית לעכבר הזה, כי כשהסתכלתי בzap - ועל החנויות האמינות שעליהם אני סומך ומכיר, והמחירים נעו בין 300-400 ש"ח, אז איך זה שאייבורי מוכרת ב170 שקל? קצת מוזר לי ;\

אז בסה"כ זה מה שרציתי, לשאול האם החברה אמינה, מה גם יש 3 שנים אחריות כך שזה בכלל טוב.

עכשיו יש מולה גם את KSP שגם שמה זה נמכר ב180 ש"ח - כמעט אותו מחיר, איזה מבין השניים עדיפה?

דבר אחרון, יש שמועות שאייבורי "ממחזרים" עכברים ללקוחות, כאילו עכבר שנפגם הם מתקנים אותו ומוכרים אותו ללקוחות כמוצר חדש, האם זה נכון או סתם חרטא? כי אני לא רוצה לקבל עכבר שהיה בשימוש של מישהו אחר |:

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תתפלא אבל ה-G5 פחות טוב מה-MX518 ומה-MX510.

אם אתה רוצה לחדש לדעתי אין לך סיבה ללכת לא על ה-MX518 ולא על ה-G5 כי הם שניהם זהים בצורה שלהם ל-MX510 כאשר ה-MX518 עולה עליו בביצועים וה-G5 נופל ממנו. חוץ מזה ועוד כמה גימיקים מיותרים אצל ה-G5 אין שום הבדל. אם אתה רוצה חידוש אמיתי גם מבחינת הצורה של העכבר וכ"ו לך על ה-DeathAdder שאמנם עולה יותר מה-G5 בכמעט כפליים אבל מדובר בעכבר הרבה יותר טוב במיוחד אם אתה גיימר.

אם אתה בכל זאת לא רוצה להוציא יותר מ-150 על עכבר אז לך על ה-MX518, אין ספק שהוא טוב יותר מה-G5.

פורסם

יש לי את הMX510 כבר שנים

ולאחי יש את הG5 הגרסה הישנה הרבה זמן יכול להיות שכבר שנים

ההבדל בין הישנה לחדשה זה כפתור נוסף בצד וזהו

חוץ מההבדלים הטכנולוגים בעינית שלדעתי לא צריכים אותם כי ה510 מאוד מדויק גם ככה

לG5 יש בגלגלת אפשרות לצדדים ויש את המשקולות כמובן

אבל בשורה התחתונה כל עוד הMX510 פועל לך בצורה טובה זה מיותר לשדרג לG5 או ל518

פורסם

אותה שאלה בעשרות דיונים. איך זה שעכבר נמכר בפערים של 200% בין חנויות? תשובה: יבוא מקבילי ללא אחריות יבואן מלאה.

תריץ חיפוש, הנושא הזה נטחן מכל הכיוונים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים