פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 21 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה)כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים פשוט תדאג לזרימת אוויר טובה... תדאג שבמערכת שלך יהיו לפחות 2 מאווררים שיכניסו אוויר ו2 שיוציאו... עוד אפשרות... אולי כדי שפשוט תשאיר את המארז פתוח, ככה אתה תהיה בטוח שאוויר חם לא יילכד בפנים, למשל עכשיו כשהמארז שלי פתוח כרטיס המסך על 57 מעלות כשהוא היה סגול הוא היה על 61 מעלות, זה כבר שיפור
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים כמה עולה כל הסיפור עם המאוררים??באמת שגרושים קונים את זה בערכה אחת של איזה 80-100 שח
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים המארז הזה ממש מכה מבחינת קירור אם תוכל להחליף את המאוורר הקידמי ולקדוח לו חורים בחלקו העליון והתחתון של המארז בנוסף גם אוורור בדלת הצדדית (מדובר במאווררי 120mm) הקירור ישתפר משמעותית
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים המארז הזה ממש מכה מבחינת קירור אם תוכל להחליף את המאוורר הקידמי ולקדוח לו חורים בחלקו העליון והתחתון של המארז בנוסף גם אוורור בדלת הצדדית (מדובר במאווררי 120mm) הקירור ישתפר משמעותית עם כל הכבוד לא נראה לי שהוא רוצה להתעסק עם כל זה.... בטח שלא לקדוח במארז שלו....
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר הוא יכול להגיע עד 120 מעלות השאלה שלי אם אפשר לנתק את התדרים של הטמפרטורה (הפורום הזה מתעלל במחשבים)לא פשוט להכניס קירור לכרטיסי מסך או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.