פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש לי את ה HSF הנ"ל הוא אינו מותקן על המעבד - וזאת שאלתי בעצם:1. ראיתי את הוראות ההתקנה ואת הוידאו ב 3DGAMEMAN - אבל נראה לי שאני אשבור את התושבת כי המחזיקים קשחים מאוד.2. בתקווה שאצליח לשים אותו אך אני אוריד אותו האיזו דרך כי זה מחזיק חזק מאוד.למי שיש בבקשה שיגיד לי איך תודה רבה לכל העונים מראש
פורסם 2003 ביוני 322 שנים היום החלפתי לחבר שלי את הגוף קירור של הP4 שלו ומאוד קשה להוציא את הקליפסים הדרך היחידה להוציא את הקליפסים הנוקשים שלהשחיל בין הקליפס לגוף קירור מברג דק ולמשוך כלפי חוץ
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר אתה מתכוון שקשה להוריד את הקירור המקורי של אינטל כי לא נראה לי שיהיה קשה כי רק מרימים את התפסנים הלבנים ומרימים - לפי דעתי
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מה אני יכול להגיד לך תנסה ותראה עד כמה קשה להוריד אותם.כל האצבעות שלי כואבים מהלחץ על הקליפסים עד עכשיו פשוט קליפסים נוראים!!
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אני גם הורדתי את הקירור המקורי של אינטלאתה צריך לפתוח את הקליפסים הלבנים ואחר כך את התופסנים העליונים תמשוך למעלה,זה טיפה קשהואחר כך זה טיפה יותר קל, בקיצור צריך להפעיל כוח
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אכן אני יכול להעיד על זה שזה קשה עזרתי לחבר להוריד את ההיטסינק והמאוור של ה p4 המקורי ובאמת גם לי הלכו האצבעות ולבסוף הצלחנו רק בעזרת מברג דק (לא פיליפס) כמו שנאמר מקודם, צריך לשחרר צד אחד ואז זה משתחחר ולא לפחד להפעיל כח בשחרור של הראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.