עבור לתוכן

השילוב הנכון בין תוכנות הגנה למחשב

Featured Replies

פורסם

אני אמור לקבל מחר מחשב חדש (נייד ליתר דיוק).

אני לא מבין גדול בתחום התוכנה, אבל ניסיתי לצבור קצת ידע בסיסי מקריאה של נושאי סטיקי וכדו' פה בפורום..

יש לי התלבטות בנוגע לתוכנות ההגנה על המחשב. הדבר היחיד שהחלטתי עליו בלב מלא הוא האנטיוירוס NOD..

בנוגע לשאר הדברים עדיין יש לי התלבטויות: האם עדיף להתקין את חבילת האבטחה ESS, או שעדיף להתקין פיירוול חיצוני (ואם כן איזה)?

האם אפשר להסתפק באנטיוירוס הנ"ל (או בחבילת האבטחה המלאה) נגד ספייוורס? ומה לגבי טרויאנים?

גם אם עדיף להתקין תוכנה נפרדת נגד ספייוורס, עדיין אני אובד עצות, כיוון שהמגוון די רחב.. בין אם זה AD-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D...

בקיצור, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר של אנטיוירוס NOD (או חבילת האבטחה המלאה של Eset) עם תוכנות נגד ספייוורס/טרויאנים...

אני מחפש שילוב נכון מבחינת ביצועים טובים, וגם מבחינת ניצול מינימלי של משאבי מערכת...

בכל הנוגע לתוכנות שציינתי (חוץ מהאנטיוירוס), אני מעדיף תוכנות שלא יהיו פעילות באופן מתמיד, כדי שלא יכבידו סתם על המערכת..לא ייצא לי לגלוש באינטרנט הרבה בכלל, וגם לא באתרים שנחשבים יותר מסוכנים, ולכן נראה לי חבל שתוכנות כאלה ינצלו לי סתם זיכרון ברקע כל הזמן...

אשמח לשמוע דעות, ועצות מניסיון אישי...

ממש תודה,

אלעד.

פורסם

NOD32 הוא מצוין , בשביל אנטי ספייור אני מציע להשתמש בSUPERANTISPYWARE , Malwarebytes' Anti-Malware .

spybot כבר לא טוב למזיקים של היום ..

ותעדכן את כל התוכנות הגנה לפחות פעם בשבוע .

פורסם
  • מחבר

NOD32 הוא מצוין , בשביל אנטי ספייור אני מציע להשתמש בSUPERANTISPYWARE , Malwarebytes' Anti-Malware .

מה עם Ad-Aware או Spyware Doctor?

על העודף אפשרויות הזה דיברתי, יש כ"כ הרבה תוכנות, וקשה לדוג עם פינצטה את זאת שהכי יעילה...

פורסם

אנטי וירוס רץ בצורה קבועה (NOD32, במקרה שלך), וסריקה חודשית לערך עם תוכנת אנטי ספייר (המלצה שלי- SUPERANTISPYWARE, אבל שום דבר לא מונע ממך לריץ לסריקה מלאה פעם ב... מספר תוכנות) יספיקו.

פורסם

מה עם Ad-Aware או Spyware Doctor?

על העודף אפשרויות הזה דיברתי, יש כ"כ הרבה תוכנות, וקשה לדוג עם פינצטה את זאת שהכי יעילה...

לא סתם אמרתי SUPERANTISPYWARE וMalwarebytes' Anti-Malware

בפורומים של האנטי וירוסים הגדולים ממליצים עליה ...

לדעתי spyware doctor וad-aware לא עושות את העבודה

פורסם
  • מחבר

אממ יש לי עוד שאלה.. אני מניח שעם הויסטה ביזנס שאני אקבל במחשב החדש יהיה גם פיירוול מובנה.. עדיף להשתמש בפיירוול הזה של הווינדוס, בזה של NOD שבא עם הESS, או בשניהם?

פורסם

Malwarebytes' Anti-Malware גרוע מבחינה שבלתי אפשרי לתאר, וה-SAS די טוב למרות שהוא קצת כבד.

עריכה:

ב-NOD32 ANTIVIRUS אין פיירואל, אבל ב-ESS יש, עדיף להשתמש בו על פני זו של וינדוס, ולא מומלץ להפעיל 2 פיירואלים בו זמנית.

פורסם

הסטיקי שקראת הוא גם דיון מרכזי בנושא,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים