פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים התקנתי אתמול אקספולרר 7 לאחר ההתקנה הוא ביצע אתחול אבל לאחר שהמחשב עלה הוא נתקע רק עם הטפט שלי בלי שום כפתור לחיצה על קונטרול אלט דיליט הביא את שורת הפרוססים שלי SYSTEM IDLE PROCESS תופש משהו כמו 98 אחוזשולחן העבודה לא עולה לי ואין לי דרך להעיף את האקספורר אולי הוא התחיל את הבלאגן מערכת הפעלה XPSP2זהו אין לי דרך להכנס להוספה הסרה למרות שאני יכול להריץ משימה מתוך הטסט מנג'ר תנו לי כיוון בבקשה לא בא לי להתחיל מהתחלה תודה :s05:
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מצב בטוח אותו דבר נתקע לאחר שמעלה מסך ראשי שולחן העבודה שלי עדין ללא אייקונים ממש עכשיו אם אתה שואל איך אני שולח ובודק דואראז בעזרת לוח המשימות פתחתי את הפיירפוקס אבל ברקע המחשב בעצם לא העלה את האייקונים מה שמוזר בלוח המשימות יש את הסיסטם איידל ששואב את כל השימוש במעבד ניסיתי לסגור אותו אבל הוא לא נותן לי
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים לא יודע למה לא אמרו לך עד עכשיו, אבל התהליך מנוחה של המערכת אמור בדרך כלל לתפוס את כל האחוז הפנוי של המעבד, ככה ש 98% זה בסדר. נסה ללחוץ כפתור ימני על המסך, עולה לך תפריט ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים הגיע הזמן להסיר את ה IE7 הזה ..http://support.microsoft.com/kb/927177מקווה שיש לך דפדפן אחר שאתה אוהב (FF3 הוא מקום טוב להתחיל).
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים טוב אז חזרתי לא עבד כל מה שאמרתם ולגבי הדיסק המקורי יש שאלות שעדיף לא לשאול התייאשתי ואני עובר ללינוקס נשבור שיניים אבל אני מאמין שזה הפתרון אם הכל יהיה טוב יותר אני אשלח המלצה לכולם יש לי חבר שיש לו והוא מאושר עד גג העולם אז חברים תודה על הנסיון באמת שהשתדלתם ועל כך אני מודה ביי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.