עבור לתוכן

איך יכולות הקירור של Enermax CS-3181L-BBS?

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

מה אתה מצפה בתור תשובה..?

שים בו 5 מאווררים והוא אחלה.

פורסם
  • מחבר

לא לזה התכוונתי... התכוונתי לזרימת אוויר לדוגמא אם תקח מארז דראגון ותשים בו 5 מאווררים הוא עדיין לא ישתווה לקירור של מארז XASER 2 בגלל שבאחרון יש סירקולציה טובה יותר אז כוונתי היא: איך הסירקולציה שבמארז? וגם כמה מאווררים צריך לשים בו כדי ליצור איזון טוב של שקט וקירור טוב לOC?

פורסם

אם במארז הזה תשים ארבעה מאווררים בנוסף לזה שבא איתו, הקירור יהיה מעולה מכיוון שהסירקולציה בו טובה מאוד.

הוא בא עם מאוורר שמוציא אויר בדלת המארז, ככה שמה שאתה צריך להוסיף זה:

מאוורר מקדימה 120מ"מ שמכניס אויר, שני מאווררי 80מ"מ שמוציאים אויר מאחורה, מאוורר 80מ"מ בגג המארז שיוציא אויר חם(אויר חם עולה למעלה - יעיל).

מצב כזה יוצר סירקולציה מצוינת של אויר.

מה גם שלא תצטרך לעשות חורים במארז ולקדוח וכל זה, משום שכל המקומות שציינתי, שרצוי לשים בהם מאווררים, מוכנים מראש למאווררים.

פורסם
  • מחבר

הרעש לא יהיה בלתי נסבל? יהיה לי בנוסף לזה יהיה לי SF2 על ה SK7

פורסם

ל-SF2 יש פוצנטיומטר (או איך שלא קוראים לזה), שבאמצעותו אתה קובע את עוצמת/מהירות המאוורר.

פורסם

הרעש יהיה סביר , אם אתה מעוניין בשקט , קנה מאווררים שקטים.

למרות שהג'נרים לא מרעישים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום בנוסף לSF2 ולSK7 שיקררו לי את המעבד במארז יהיה מאוורר 80מ"מ בחלון ואני יקנה עוד 4 - 3 80מ"מ ואחד 120מ"מ (ד"א למה אפשר להשוות את הרעש של זה?) .אתם חושבים שהקירור הזה יספיק לOC רצחני שאני רוצה לעשות ל2100+ ל בערך 220*11.5\12 או שאני צריך לקנות קירור לNB או לSB?

פורסם

אז לסיכום בנוסף לSF2 ולSK7 שיקררו לי את המעבד במארז יהיה מאוורר 80מ"מ בחלון ואני יקנה עוד 4 - 3 80מ"מ ואחד 120מ"מ (ד"א למה אפשר להשוות את הרעש של זה?) .אתם חושבים שהקירור הזה יספיק לOC רצחני שאני רוצה לעשות ל2100+ ל בערך 220*11.5\12 או שאני צריך לקנות קירור לNB או לSB?

איזה לוח אתה קונה?

אף אחד לא יכול להבטיח שתגיע לכזו מהירות.

לגבי הרעש זה תלוי במאוורר עצמו... למשל ה SF2 במהירות הכי גבוה גובל לטיסן (טוב הגזמתי אבל מבינים תנקודה ::))

פורסם
  • מחבר

נכון אבל אני רוצה לקבל סיכויים טובים להגיעה למהירות כזאת ולכן אני רוצה לדאוג שהקירור הוא לא מה שיגביל אותי בOC אז איזה קירור אתם חושבים שיהיה הכי טוב בשביל ה 2100+ NF7 וTWINMOS PC3200 שאני יקנה? אם אפשר תשלבו קירור גם למעבד גם למארז וגם לעוד דברים כמו הNB אם צריך.

תודה מראש למגיבים

פורסם

ענו לך כבר , sk7 + sf2

בקשר למארז , הוא בסדר גמור ואפילו יותר מבחינת קירור.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא בא רק עם מאוורר אחד בחלון אז לכן השאלה שלי היא אם אתם ממליצים לי ללכת על SK7+SF2 איזה עוד קירור אני צריך? עוד מאווררים למארז? קירור לNB?

פורסם

עוד מאווררים למארז חוץ מה-SK7 והSF2 ברור.

מומלץ בחום !

איזה מאווררים ?

ג'נריים , עולים 24 או 27 ש"ח לאחד...קנה 2-3 כאלו ואתה מסודר.

אם בא לך ללכת בגדול , קנה 4 תמלא את כל המקומות במארז במאווררים ואתה סופר מסודר :)

פורסם
  • מחבר

טוב אתה חושב שבמארז 4 מאווררים כולל אחד 120מ"מ מקדימה יספקו קירור טוב או שאני צריך 5? והמארז יקרר גם את הלוח אם מספיק או שאני צריך קירור לNB?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים