פורסם 2003 ביוני 322 שנים במזל טוב קניתי היום כרטיס READEON 9100 חדש עם 128 MB של SHAPPRIEעובד ממש יפה ויש לו תוצאות ממש יפות,ניסיתי לחבר את הטלוויזה שעוברת דרך הרסיבר שכבר מתפקד עם כרטיס DIVX משלו, החלטתי לנסות את יציאת ה TV של ה ATIהבעיה ששום חיבור של 4 או 7 לא נותן שום תוצאה על המסך, ובנוסף בבדיקת הכרטיס ב PROPERTIES, DISPLAYESהוא מראה לי X על ה TVהאם יש בעיה מסויימת<<האם מישהו ניתקל בזהתודה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר אותם כבלים עובדים עם כרטיס ה DIX שיש לי , אבל עם הכרטיס הזה לא משום מה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד , אבל כמה שלבים :1.חבר כבל RCA או S-VIDEO בין הטלוויזיה למחשב .2.תעשה ריסט.3.תכנס לCATALYST (דרייברים) ותגדיר שם שידור לטלוויזיה.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים כשקניתי את שלי הטכנאי אמר לי שלרדאון יש SVIDEO שונהאז אם אתה משתמש במתאם ל RCA אז נראה לי שאתה צריך כזה שמתאים לרדאון
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר אכן עלה רעיון בראשי לחבר את חיבור ה COMPOSITE לחיבור כרטיס כניסה לכרטיס הטלויזה שאצלי במחשב. מה שמעניין אחרי הריסט הראשון עבד המסך כאילו הוא טלוויזה ושעלה המחשב הופיע גם חיבור הטלוויזה. כנראה באמת צריך חיבור מיוחד לחבר בין 4 פין COMPISTIVE ל חיבור RCA שכן כנראה זה לא עובד . אני אפנה לחברת ATI וגם לחברת HSAPIREE בנושא זהה ואפרסם פה את תגובתם בהקדם! תודה רבה על עזרתכם. רק מקווה שהכרטיס מסך הזה באמת שווה משהו טוב.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים לא הבנתי מה שרשמת.בכל מקרה, אם אתה מעביר מSVIDEO לRCA, אתה צריך להעביר את זה דרך מעביר SVIDEO-2-RCA, כזה קטן, ואליו אתה יכול לחבר כבלים RCA.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר יש לי כזה מעביר והוא לא עובד, יש לי שני סוגים, 7 פין ו 4אבל עם חיבור הכבל הרגיל SVIDEO לחיבור כנ"ל לכרטיס הטלוויזה ה עובד
פורסם 2003 ביוני 422 שנים גם לי היתה את אותה בעיה ובעל החנות אמר לי שכל מי שקנה מעביר מ SVIDEO ל RCA החזיר אותו בסופו כי ברגע שאתה מחבר את המתאם יש הנחתה מאד גבוהה שגורמת בהרבה טלויזיות לא לראות את ה TVOUT
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר אז מה הפתרון בנושא זה?האם מישהו הצליח לחבר עם מתאם או עשה חיבור אחר לדוגמא עם מתאם 21 פין שמאחורה יש חיבור SVIDEO?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר הייהאם השתמשת בחיבור 4 פין או 7 פין?האם קיבלת עם הכרטיס גם כבל DVI או שכבל כזה נקנה בנפרד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.