פורסם 2009 באפריל 2516 שנים סבבה. תתחדש על הטלוויזיה וסידור החדר. בהזדמנות כשאני אצליח לחבר איכשהו את האקס בוקס שלי חזרה ללייב (החלפתי מחשב ומאז לא הצלחתי להתחבר |: ) אני כבר אשאל מה הגיימרטאג שלך
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר חח בדיוק נגמר לי הלייב לפני כמה ימים וזה די מבאס אני אקנה כבר חדש בהזדמנות..Gamertag: BAJALA
פורסם 2009 במאי 2116 שנים חזרת אל הבלאגן ? אתה חסר תקנה אגב אני במקומך בהזדמנות ראשונה מארגן פטישון, קצת גבס ובטון ומעיף את התעלות חוץ מיזה זה נראה ליגה. g0vner
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר חזרת אל הבלאגן ? אתה חסר תקנה אגב אני במקומך בהזדמנות ראשונה מארגן פטישון, קצת גבס ובטון ומעיף את התעלות חוץ מיזה זה נראה ליגה. g0vner חחח תודה רבה. לא הבנתי מה אני אמור לעשות עם הפטישון חח.. שידרוגון קטן פיצי לחדר=]
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מה קרה למחשב הקודם? :-[אני אישית לא אהבתי את המערכת ההפעלה של אפל, היא לא ממש נוחה לי. קניתי את האייר MAC-BOOK ושעות ניסיתי להתרגל. בסוף נתתי לאחותי וזהו.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים ככה סתם נתת לה אותו ? כע ;D במילא היא התחילה להיות סטודנטית באותה תקופה אז הייתה צריכה נייד...
פורסם 2009 במאי 2416 שנים נה אני סתם בנאדם ממוצע, אין לי מושג מיזה שרי אריסון : בעיקרון קנינו את המחשב שהיה במבצע, לא אהבתי את המחשב אז נתתי אותו לאחותי ומן הסתם קיבלתי החזר כספי כי יודעים שאני רציתי מחשב חדש לעצמי. עם הכסף פשוט קניתי את המפלצת הנוכחית שלי שממנה אני מרוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.