פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים יש את נוד 32 הוא שווה?אני צריך אנטי וירוס שלא יעיט את המהירות של האנטרנט ושהוא היה טוב איזה אתם הכי ממליצים תודה מראש !הה דרך אגב יש לי ויסטה שיעבוד עליו טוב !חבר'ה בבקשה לענות ..תודה לעוזרים !
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים יש לי גם NOD 32 החדש והא ממש סוס אחד הטובים והוא בכלל לא מאיט לי את המחשב...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים כנ"ל, גם לי יש NOD32 והוא מעולה.יש לך גם את AVG אבל משום מה גירסה 8 ממש מאעפנה...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים כנ"ל, גם לי יש NOD32 והוא מעולה.יש לך גם את AVG אבל משום מה גירסה 8 ממש מאעפנה...האמת, AVG בגרסא 8 הוא ממש שיפור ענקי לעומת הגרסא הקודמת.והייתי ממליץ גם על Avira Antivir.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים avast מעולה.מעט כבד במשאבים ויש טובים ממנו באופן יחסית ניכר, אבל אם אין ברירה...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים האמת, AVG בגרסא 8 הוא ממש שיפור ענקי לעומת הגרסא הקודמת. והייתי ממליץ גם על Avira Antivir.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים האמת, AVG בגרסא 8 הוא ממש שיפור ענקי לעומת הגרסא הקודמת. והייתי ממליץ גם על Avira Antivir. עבדתי איתה והיא לא נוחה, היא גם קופצת כשלא צריך, לכן אני נותן תקופת ניסיון לקספרסקי, ואם לא ילך אז אני חוזר לנוד32 המיתולוגית שאותה אני הכי אוהב
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מה הקשר resources hog?היא תוכנה קלההיא לא מכבידה לי על המכשב כלללוקחת קצת! RAM וזהומהמעבד 2% גג וזה רק בסריקה מלאה.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מה הקשר resources hog?היא תוכנה קלההיא לא מכבידה לי על המכשב כלללוקחת קצת! RAM וזהומהמעבד 2% גג וזה רק בסריקה מלאה.כמובן, כי הוא מזריק את כל הזבל שלו ל-services ולדרייברים שלא נראים מעל פני הקרקע.ודי קל להרוג אותו, גם במצב הגנה מלא עם סיסמא. (אני מדבר על גרסאת 2009)ואני אישית מעדיף שלא להשתמש בו בגלל בעיות אי תאימות עם הדרייברים המעפנים שלו שכביכול נועדו כדי להגן עליו, אבל הם רק גרמו לי לאינספור מסכים כחולים, מגרסא 6 עד החדישה ביותר, מהמחשב הישן שלי ועד לנוכחי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.