עבור לתוכן

רוסיה -גרוזיה (גאורגיה) טיפ - זה לא משחק כדורגל ולא אולימפיאדה

Featured Replies

פורסם

הרוסים מומחים בדיסאינפורמציה. אני פשוט לא סומך על אף פיסת מידע שהם נותנים, יש להם bad rep מפה ועד הוואי בעניין הזה.

יצא ויטלי הצלם לגאורגיה, על הדרך הוא חיסל 30 לוחמים גאורגים מסוקסים, עשרה מתוכם ממוצא אפריקאי לטענתו (לא משנה שבעיני הרוסים "הסלבים הטהורים" כל הקווקזים שחורים) בעלי שמות אמריקאים. היו להם בארטים! מי ישמע. מה לעשות שניתן לרכוש רובי בארט בשוק החופשי... בדרך גם ויטאלי התחמק מצלפים שחיפשו את נפשו, מינימום רמבו.

הטייסים הרוסים מאומנים ופוגעים בול במטרות? ראינו פה באיזור את התוצאות של אימון רוסי. חיל האוויר מעולם לא היה החלק החזק בצבא רוסיה.

מאקסים, חלאס, תצא מהקולחוז ותפסיק את המנוי שלך על איזבסטיה, יש דיווחים מתיירים ישראלים על פגיעות במטרות אזרחיות בגאורגיה, אני אמור להבין שמדובר בפרובוקציות גאורגיות מכוונות?

שוב פעם, הגאורגים אולי לא "הטובים" בסיפור הזה, אבל ההתנהגות של רוסיה צריכה מאוד להדאיג אותנו. אני גם מזכיר לך מאקסים, שאתה אזרח ישראלי ורוסיה במהלך העשור האחרון סיפקה כמויות אדירות של נשק למדינות ערב ולאיראן ומסכלת כמעט כל מהלך לעצור את תוכנית הגרעין האיראנית (שזה מאוד אירוני בהתחשב שיש סיכוי טוב שחלק מהטילים יאימו על למוסקבה במסגרת המאבק על ההשפעה ברפובליקות האיסלמיות). המשטר הנוכחי ברוסיה מסוכן לישראל ומסוכן ליציבות המשטרים במרכז אסיה ובמזרח אירופה, נכון לעכשיו, משטר פוטין הוא חלק מציר טוטליטרי אנטי-דמוקרטי בעליל הניזון מנפט וכולל חברים "מכובדים" כצ'אבס ואחמדיניג'אד.

• תגובות 59
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק לי זה מזכיר את המשימה הראשונה ב- Ghost Recon?

פורסם

אני לא אמרתי שרוסיה היא מלאך ואני יותר ישראלי מרוסי זה שעליתי מאוזבקיסטאן ואני דובר רוסית לא עושה אותי רוסי אפילו לרוב עכשיו אני מתבייש במדינה שהורי וסבותי חיו והגנו עליה אבל גרוזיה עושה מעשים בלתי אנושיים וכל העולם שותק לו על כך ומה גם לא גרוזיה לבד... זה מה שעולה לי על העצבים.. ואגב אני לא מאקסים אני מקסים בלי א אפר גם מקס.

פורסם

תכלס סתכלו, אנחנו לא יודעים מה בדיוק קורה שם. נחכה קצת שהמצב יתבהר ונבין מה בדיוק קרה (אני מניח שעכשיו 2 הצדדים מחרטטים)

פורסם

חלאס לקשר כל דבר לישראל אז בגלל שרוסיה מספקת נשק לאירן עירק וה' יודע למי עוד אז במלחמה הזאתי הם הרעים? תקשיבו לעצמכם!

וחלאס להיות בובה של ארהב ראיתם חדשות בקשר למה שוקרה חוץ מ CNN ו BBC? ראיתם את הצד הרוסי? ברור שארהב וגאורגיה וחצי מהעולם מנסים ולהוציא את רוסיה אשמה כי מה לעשות רוסיה לא ממש אהובה על העולם אז הם יציגו את זה ככה. גרוזיה תקפה ראשונה! החל מהראשון עד השביעי לאוגוסט הם ניהלו שם מלחמה בהיקף קטן על אוסטיה ורק ב 8 לחודש הם הכניסו לשם טנקים וצבא. רוסיה מגנה על האזרחים שלה, כן נכון התגובה שלה לא פרופורציונלית אבל עדיין. תקראו על סאקשווילי ואז תבינו איזה סוג של בן אדם זה. לפני שאתם מתחילים להגיב בכלל כדי שתבדקו את שני הצדדים ולא רק CNN ו BBC. ותפסיקו לקשר כל אדם לישראל זה לא המקום.

פורסם

אם ראיתם מלחמת הכוכבים אז אתם יכולים לראות את הדמיון החזק של פוטין לפלפטין.

רפובליקה, בדלנים, מלחמות מקומיות, בירוקרטיה, מצב חרום, מסירת הכוח לפלפטין, ושינוי הרפוליקה לדיקטטורה.

שוב ושוב סיפור מלחמת הכוכבית משתקף בכל מה שהבוס הרוסי עושה.

פורסם

חלאס לקשר כל דבר לישראל אז בגלל שרוסיה מספקת נשק לאירן עירק וה' יודע למי עוד אז במלחמה הזאתי הם הרעים? תקשיבו לעצמכם!

וחלאס להיות בובה של ארהב ראיתם חדשות בקשר למה שוקרה חוץ מ CNN ו BBC? ראיתם את הצד הרוסי? ברור שארהב וגאורגיה וחצי מהעולם מנסים ולהוציא את רוסיה אשמה כי מה לעשות רוסיה לא ממש אהובה על העולם אז הם יציגו את זה ככה. גרוזיה תקפה ראשונה! החל מהראשון עד השביעי לאוגוסט הם ניהלו שם מלחמה בהיקף קטן על אוסטיה ורק ב 8 לחודש הם הכניסו לשם טנקים וצבא. רוסיה מגנה על האזרחים שלה, כן נכון התגובה שלה לא פרופורציונלית אבל עדיין. תקראו על סאקשווילי ואז תבינו איזה סוג של בן אדם זה. לפני שאתם מתחילים להגיב בכלל כדי שתבדקו את שני הצדדים ולא רק CNN ו BBC. ותפסיקו לקשר כל אדם לישראל זה לא המקום.

מה זה תקפה? זה שטח שלה, זה לא היה בצפון זה היה בדרום.

אסוטיה ואבחזיה מלאים בטרוריסטים שהרוסים תומכים בהם, הגרוזינים נכנסו בשביל לעשות סדר מה רוסיה מתערבת בזה?

פורסם

סתם לידע כללי, במסגרת ההתקרבות של גאורגיה למערב ולישראל, החל גם שיתוף פעולה תרבותי.

מי שגר בירושלים ומטייל בה לפעמים רגלית, וודאי חלף בסמטת שותא רוסתוולי החולפת לא רחוק ממנזר המצלבה ועד למנהרת הולכי הרגל בתחילת רחוב עזה. הסמטא נקרא על שם המשורר הלאומי הגאורגי שהתגורר במנזר המצלבה לפני כ-800 שנים לפני מספר שנים. מתברר שישראל בסוף כן קשורה לכל דבר...

בכל מקרה, הרוסים לא מסתירים כעת שהם מבצעים טיהור אתני באבחזיה. ככל הנראה כוונתם היא לכל הפחות לספח את דרום אוסטיה ואבחזיה.

מקסים, במשך השנים האחרונות הפעילות הרוסית באיזור גורמת לסיכון אדיר של מדינת ישראל, זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו כאזרח ישראלי. נכון לעכשיו ותחת השלטון של פוטין, רוסיה היא לא ממש מדינה ידידותית.

פורסם

מה זה תקפה? זה שטח שלה' date=' זה לא היה בצפון זה היה בדרום.

אסוטיה ואבחזיה מלאים בטרוריסטים שהרוסים תומכים בהם, הגרוזינים נכנסו בשביל לעשות סדר מה רוסיה מתערבת בזה?

[/quote']

אוסטיה הדרומית היא מדינה אשר שואפת לעצמאות. רוב האכלוסיה שם הם בעלי אזרחות רוסית ורוסיה הבטיחה לשמור על בטחון אזרחיה. מה שהגרוזינים (סליחה הגאורגים) רצו לעשות זה רצח עם באוסטיה.

פורסם

ופולין תכננה לבצע טבח בפרוסיה המזרחית ב-1939... נשמע דומה להחריד.

אולי מחר רוסיה תחלק דרכונים לתושבי עזה על מנת לחזק את האינטרס שלה באיזור?

פורסם

אוסטיה הדרומית היא מדינה אשר שואפת לעצמאות. רוב האכלוסיה שם הם בעלי אזרחות רוסית ורוסיה הבטיחה לשמור על בטחון אזרחיה. מה שהגרוזינים (סליחה הגאורגים) רצו לעשות זה רצח עם באוסטיה.

גם עזה שואפת לעצמאות אז מה?! זאת עדיין לא מדינה. הסיבה היחידה שיש שמה כלכך הרבה אזרחים רוסים היא בגלל שרוסיה חילקה לכולם שמה אזרחות, מחר איראן יכולה לחלק לכל הפלסתינאים אזרחות איראנית ולפלוש לפה בטענה שאנחנו פוגעים באזרחים שלה.

פורסם

רוסיה רוצה להשתלט על קווי הנפט ולמנוע ממזרח אירופה להכנס לNATO ולמערב, היום גורזיה, מחר אוקראיינה ושבוע הבא פולין..

לאמריקאים יש מפציצי B2 בגרמניה שרק מחלידים כבר כמעט 30 שנה הגיע הזמן לעשות איזה סיבוב סביב הקרמלין להעביר לפוטין את המסר ולחזור הבייתה...

אני יכול לחתום לך שאף אחד מאותם B-52 לא יחזור בשלום לבסיסו והם יהפכו לקברים חלודים עבור הטייסים שלהם.

אפילו מטוסים חמקניים כמו b2 שיתקרבו למוקדי השליטה והכוח הרוסיים כמו מוסקבה , לנינגרד יופלו וזאת משום שלרוסים יש כבר שנים מערכת שנבנתה ספציפית על מנת להפיל מטוסים חמקניים (המערכת לא מבוססת על ראדאר וגילוי המטוסים עצמם , אלא על גילוי מערבולות האוויר שהם משאירים אחריהם תוך כדי הטיסה ).

אגב ,אפילו היוגוסלבים הצליחו להשבית שני מטוסים חמקניים מדגם f-117 עם הציוד הפרימיטיבי שהיה להם במאה שעברה .

אחד מאותם f-117 שנפגעו מעל שמי יוגוסלביה הועבר לרוסיה ושם הוא פורק לגורמים על ידי המדענים וסודותיו נחקרו עד תום .

לרוסים יש 20,000 טילים בליסטיים נושאי ראש נפץ גרעיני שזו כמות גדולה פי שניים מהמלאי שיש לארצות הברית.

זאת כמות ,שאף מערכת יירוט טובה ככול שתהיה, לא מסוגלת להתמודד איתה בהצלחה , במיוחד אם נעשה מספר רב של שיגורים בו-זמנית .

מספיק שאחוז אחד מהמערך הבליסטי הרוסי יחדור את מערכת הגנה מהטילים שיש לאמריקאים כדי שרוב עריה ובסיסיה של ארצות הברית ימחקו מעל פני האדמה.

מעבר לכך, באוקיינוס השקט וגם באוקיינוס האטלנטי משייטות ברגע זה ממש , כמאה צוללות רוסיות,

לא רחוק מהמים הטריטוריאליים של ארצות הברית (במילים פשוטות משני צדדיה של ארצות הברית גם מכיוון החוף המזרחי וגם מכיוון החוף המערבי ).

כל ראש טיל גרעיני הינו מתפצל , כלומר מכיל כ-6 פצצות אטומיות מבוססות מימן שכל אחד חזקה פי עשרים לפחות מאותם פצצות אורניום פרימיטיביות שהוטלו על הירושימה ונגסאקי ביפן בזמן מלחמת העולם השנייה.

סה"כ כל צוללת נושאת כ-200 ראשי נפץ גרעיניים מתבייתים .כאשר הקוארדינטות של כל עיר גדולה וכל בסיס טילים\צבאי אמריקאי מוזנות מראש בכל אחד מאותם ראשי נפץ גרעיניים שהצוללות נושאות .

אין כנגד הצוללות הללו, שום אמצעי יעיל שיכול להשמידם בצורה אפקטיבית או לגלות אותם בזמן (גם לא לוויני ריגול מתקדמים ) .

הן משייטות בעומקים בשקט מוחלט בזכות מנועים המוזנים באנרגיה חשמלית המופקת מכורים אטומיים והן מצוידות באמצעי הגנה והתחמקות יעילים מפצצות עומק מתבייתות וטורפדות העלולות להיות משוגרות ממטוסי אויב.

לצורך השיגור אין להן אפילו צורך לעלות לפני המים ולהסתכן בחשיפה .(הטיל משוגר בלחץ אויר מפתחים מיוחדים כמו הפתחים המשמשים לשיגור טורפדות ומנועו הרקטי מוצת כאשר הוא מגיע לגובה פני הים )

אין שום מערכת יירוט שיכולה להשמיד טיל שיוט גרעיני שמשוגר מצוללת שנמצאת בסך הכול כמה עשרות קילומטרים בלבד מחופי ארצות הברית .

אם בכל זאת "האסימון לא ירד לך" עד עכשיו עד עכשיו, אז אני אגיד את זה במילים פשוטות :

גם אם האמריקאים יצליחו למחוק את מוסקווה לנינגרד ואפילו את כל רוסייה ,

עדיין יכולת "המכה השנייה" של הרוסים באמצעות הצוללות הגרעיניות שלהם מספיקה להשמיד את כל ארצות הברית כמה וכמה פעמים .

אז ילד , צא מהסרט שאתה חי בו .

בקשר לסוקה שווילי ,אני מתחייב שאני עושה ניתוח לשינוי המין ומצטרף לבולשוי בלט אם הכלב חולה הנפש הרצחני לא יגמור עם 7.62 בין העיניים עד סוף השנה .

להזכירכם הפסיכופט הזה שלח בלילה תותחים כבדים ומשגרי רקטות כבדות LARC (שזה בעצם mlrs מתוצרת התעשייה צבאית ) והנחית מכת פתע של אלפי פגזי ארטילריה ועשרות אלפי רקטות על עיר בזמן שתושביה ישנים , וגרם לאלפיים הרוגים ומאות נכים משותקים וקטועי גפיים .

אם זה לא פשע מלחמה , אז באמת אני לא יודע מה כן.

(אפילו אנחנו לא העזנו להשתמש ב-MLRS על אזורים עירוניים בלבנון למרות שהופגזנו קשות במשך יותר מחודש בעשרות אלפי קטיושות).

אגב , לפי תיקון אמנת ג'נבה חל איסור על שימוש ב-mlrs באזורים שמאוכלסים בצפיפות .

הגרוזינים היו גיבורים גדולים על אזרחים אולם הם ברחו כמו שפנים חולי כלבת כשהם רק הבחינו מרחוק בטנקים הרוסיים .

המינימום שהרוסים צריכים לעשות על מנת שהכלבים הגרוזינים לא יעיזו שוב פעם לעשות טבח באזרחים זה קודם כל להתנקש בסוקה שיוווילי ולחסל את כל הצבא הגרוזיני ללא יוצא מהכלל כלומר כל כלי רכב \טיס צבאי\אונייה,כל מתקן \בסיס\שדה תעופה\נמל צבאי .

כול חייל גרוזיני שנושא נשק ארוך צריך לחטוף קליע.

וכעונש ותזכורת לעד ,צריך לשלוח יחידות הנדסה קרבית ולפוצץ את כל בתיה של גורי (אחרי פינוי כמובן של שארית תושביה).

לינקים מעניינם בנושא:

http://www.nuclearfiles.org/menu/library/media-gallery/image/tredici/03.htm

f-117 kosvo

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLG_en___IL282&q=stealth+Kosovo+

פורסם

גם רוסיה וגם ארה"ב יודעים שמלחמה ביניהם תביא להרס מוחלט

פורסם

לפי כל התראד הזה, אני מניח שתסכימו איתי-

שרוסיה היא מעצמה מטומטמת שצריך לפרק, בדיוק כמו ברית המועצות בזמנו.

פורסם

אבל אתה לא יכול לפרק אותה ואין מה לעשות נגדה

בגלל שכל צעד התקפי שתעשה נגדה יביא להרס עולמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים